Tips & tricks

 1. Verhoog uw impact op de toekomst met Avery Dennison Sustainable Products

  Verhoog uw impact op de toekomst met Avery Dennison Sustainable Products

  Duurzaamheidsbewustzijn zit in de lift, maar dat doet tegelijkertijd vragen rijzen: Gaat die evolutie niet te traag? Is dit een hype? Waar zijn de millennials die dit overal zouden eisen en er meer voor willen betalen? Het antwoord is kort: ze zijn er al en er komen meer in aantocht. Deze groep zal de komende jaren sterk groeien.

  ...
  Lees meer
 2. Hoe gaat Avery Dennison om met duurzaamheid?

  Hoe gaat Avery Dennison om met duurzaamheid?

  INTERVIEW met Elizabeth Park, Director of Innovation Marketing Excellence voor Avery Dennison Graphic Solutions Europe

  Duurzaamheid wordt de laatste jaren steeds meer een hot maar ook een complex topic. Onze tip: kies voor een transparante leverancier met kennis van zaken. Wij vroegen Avery Dennison, een van de meest toonaangevende folieproducenten, om ons te woord te staan met hun visie, houding en toekomstplannen rond duurzaamheid en ecologie.

  ...

  Lees meer
 3. Wat betekent hybride werken voor het interieur?

  Wat betekent hybride werken voor het interieur?

  In 2021 zagen we reeds grote verschuivingen binnen de werk- en schoolomgeving. We gingen massaal thuiswerken en virtuele klaslokalen werden opgezet. Deze trend wordt zeker voortgezet in 2022 en zal zich blijven ontwikkelen de komende jaren. Het hybride werkmodel, waar flexibiliteit voorop staat, wint terrein.

  Dit betekent dat het interieur van kantoren én huiskamers wordt herbekeken. Tijd om hierop in te spelen. Als print & sign specialist kan u veel betekenen!

  ...
  Lees meer
 4. Zet in op web-to-print

  Zet in op web-to-print

  De huidige omstandigheden dwingen ondernemingen om zich heruit te vinden. Het uitbouwen van een online aanbod is daarbij cruciaal, ook voor drukkerijen en printshops. Vandaag zijn er nog niet veel drukkerijen die de stap hebben gezet naar e-commerce. Toch hoeft het starten van een webshop geen zware uitdaging te zijn...

  Lees meer
 5. Grafische trends voor 2022

  Grafische trends voor 2022

  Van Brutal Design voor de jongere doelgroepen, tot monochrome effecten voor allen die rust zoeken. In 2022 zien we grote tegenstellingen. De nood naar innovatie brengt de contradicties bij elkaar. Dat heeft het Pantone Color Institute ook gemerkt. Speciaal voor 2022 hebben ze een volledig nieuwe kleur samengesteld: Pantone 17-3938 Very Peri...

  Lees meer
 6. Welke grootformaat printers beschikken over witte inkt?

  Welke grootformaat printers beschikken over witte inkt?

  Met witte inkten kan u ook printen op gekleurde of transparante materialen. Een typische toepassing hiervan zijn raamstickers, waar krachtige, intense kleuren belangrijk zijn voor de zichtbaarheid. Een witte toplaag zorgt ervoor dat de kleuren schitteren en dankzij de speciale sandwich-techniek kan er zelfs dubbelzijdig geprint worden. Lijkt dit een interessante toepassing voor uw bedrijf? Lees hier meer over de mogelijkheden.

  ...
  Lees meer
 7. Wees vandalisme te slim af met anti-graffiti laminaat

  Muur beschermt met Aslan MagicProtect Matt SL 99 laminaat versus een muur beschermt door een competitief anti-graffiti product.

  Geef kunst de plaats die het verdient! Graffiti kan mooi zijn, maar is niet altijd even gewenst. Bovendien is het verwijderen van graffiti tijdrovend en kostelijk.

  Met de revolutionaire matte anti-graffiti folie van Aslan is dat verleden tijd. In tegenstelling tot andere beschermingsfolies zal verf en vuil niet hechten op de folie...

  Lees meer
 8. 3 gloednieuwe materialen om uw klanten te verrassen

  3 gloednieuwe materialen om uw klanten te verrassen

  Met het nieuwe jaar in zicht, is het hoog tijd om enkele nieuwigheden in de kijker te zetten. Laat u inspireren door indrukwekkende effecten, revolutionaire beschermfolies en interessante texturen.

  ...
  Lees meer
 9. Kent u de trends voor print & sign specialisten in 2021?

  Trends 2021 voor professionals in print & sign

  What's trending? Met deze trends hopen wij u als print & sign specialist te inspireren en enthousiasmeren.

  Veel leesplezier en wees van harte welkom bij PantoonBenes voor een persoonlijk gesprek over één of meerdere van deze mogelijkheden...

  Lees meer
 10. Creëer een mooie en veilige bescherming dankzij Design Guard

  design guard

  Beprintbaar textiel gemonteerd 
  op een transparante film

  Stel je voor: een stijlvolle én veilige bescherming. Geen klinisch ogend plexiglas, maar wel een warme natuurlijke look & feel. Vanaf nu is dat mogelijk met dit beprintbaar textiel gemonteerd op een transparante film.

  Dankzij Design Guard kan je als print & sign specialist nog mooiere beschermingsproducten maken voor restaurants, kantoren, bibliotheken, café’s en andere publieke ruimtes...

  Lees meer
Posts loader