3 gloednieuwe materialen om uw klanten te verrassen

Met het nieuwe jaar in zicht, is het hoog tijd om enkele nieuwigheden in de kijker te zetten. Laat u inspireren door indrukwekkende effecten, revolutionaire beschermfolies en interessante texturen.

Zijn dit materialen waarmee u aan de slag wilt? Vraag onderaan uw gratis samples aan!

Samples aanvragen

 

Trending: Holografisch design

Het holografische effect is al decennia lang populair en u weet wel waarom. Er zijn maar weinig mensen die niet wild worden van het betoverende en nostalgische effect. Het effect is zeer aantrekkelijk vanuit een puur esthetisch oogpunt, maar vindt zijn oorsprong in de exacte wetenschappen die helemaal terug gaan tot de jaren 20.

Het holografische design beleeft de laatste tijd een heropleving, het effect wordt gebruikt in tal van sectoren zoals webdesign, product design en de fashion industrie (vooral bij schoenen en tassen). De trend is ook opvallend aanwezig binnen interieurontwerp, etalages en publiciteit.

Ga zelf aan de slag met onze gloednieuwe holografische film van Aslan. De folie is beprintbaar met Latex en UV inkten, dubbelzijdig gekleurd en het holografisch effect is egaal over de hele breedte. Hieronder kan u een sample aanvragen. Al overtuigd? Bestel nu via onze webshop! De folie is al beschikbaar vanaf 1 lopende meter.

Aslan MagicProtect SL 99, anti-graffiti laminaat met verfafstotende coating

Revolutionair mat anti-graffiti product

Geef kunst de plaats die het verdient! Graffiti kan prachtig zijn, maar is niet overal gewenst. In dat geval is een beschermend transparant laminaat, met speciale anti-graffiti coating de perfecte oplossing. Omdat verf en vuil niet hechten op de folie, zal dit vandalen ontmoedigen om verdere schade aan te richten. Eventuele verf-resten en vuil kunnen eenvoudig verwijderd worden.

Met de revolutionaire anti-graffiti folie van Aslan kan u met één folie zowel gladde als ruwe ondergronden beschermen. Gebruik de beschermingsfolie als laminaat voor uw digitale prints, of breng het materiaal rechtstreeks aan op muren en panelen.

Aslan MagicProtect Matt SL 99 is beprintbaar met UV inkten, heeft een levensduur van 3 jaar outdoor en kan aangebracht worden vanaf 5°C. Een brandcertificaat is momenteel in aanvraag.

Bekijk de video op de productpagina of vraag een sample aan om de folie te testen.

Avery Dennison Wall film, zelfklevende wandbekleding met houtstructuur

Originele wallcovering met houtstructuur effect

Zelfklevende wallcoverings zijn zeer eenvoudig, snel en netjes te installeren. U heeft geen behangerslijm nodig en bespaart tijd! Maar wist u dat niet elke zelfklevende folie geschikt is voor wandbekleding? Muren zijn namelijk moeilijke ondergronden omdat ze allereerst nooit perfect recht en glad zijn. Daarbij worden verschillende primers gebruikt om muren te behandelen. Beide aspecten beïnvloeden de hechting. Enkel folies met een zeer krachtige belijming (m.aw. high tack lijmlaag) zullen met zekerheid blijven kleven.

Kies daarom voor een zelfklevende printfolie met high tack belijming zoals de Wall Films van Avery Dennison. De muurfolies zijn verkrijgbaar in verschillende structuren die authenticiteit en warmte geven aan de ruimte. Avery Dennison MPI 8726 Wall Film is nu ook beschikbaar met houtstructuur effect.

Benieuwd? Vraag een sample aan of bekijk de andere structuren in onze webshop.