Evenementen

 1. PantoonBenes pakt uit met primeurs op Sign2Com

  PantoonBenes pakt uit met primeurs op Sign2Com

  Binnenkort stelt de Kortrijk Xpo zijn deuren weer open voor wat de hoogmis is van de Belgische Sign-industrie, nl. Sign2Com.
  ‘Inspiratie door innovatie’ is al jaar en dag de leuze van de beurs. Een leuze waar PantoonBenes zich graag mee identificeert. En ook dit jaar halen we enkel primeurs in technologie naar onze stand. Machines die niet eerder geshowd werden op Belgische of Europese beurzen.

  <...
  Lees meer
 2. Wrap Master wanted!

  Wrap Master wanted!

  Als sponsor van Fespa België informeren wij u graag over volgend initiatief:

  Fespa België organiseert voor de tweede maal het Belgisch Kampioenschap Carwrapping. De winnaar zal België vertegenwoordigen op de World Wrap Masters op de Fespa beurs van 31 mei tot 3 juni 2022 in Berlijn. Iedereen die zich inschrijft mag komen wrappen op 7 mei. De wagens die jullie zullen wrappen worden aangeboden door Autopartners. Wij hopen alvast dat u deelneemt met onze Avery Dennison of Mactac producten...

  Lees meer
 3. Webinar: Hoe brengt HP met witte inkt concurrentievoordeel voor uw bedrijf?

  Webinar: Hoe brengt HP met witte inkt concurrentievoordeel voor uw bedrijf?

  Met nieuwe technologieën en baanbrekende innovatie kan uw bedrijf de concurrentie voor blijven. Met witte inkt maakt u prints die direct een blijvende indruk achterlaten. Volg de webinar op dinsdag 25 januari en leer er alles over! ...

  Lees meer
 4. UV-vlakbed printing binnen handbereik

  UV-vlakbed printing binnen handbereik

  Is het tijd om uw machinepark te vernieuwen? Kom op vrijdag 26 november naar onze showroom en ontdek de gloednieuwe Canon Arizona 135 GT vlakbedprinter.

  Een Canon expert toont de mogelijkheden van het toestel, u krijgt een volledige demonstratie en de mogelijkheid om uw vragen te stellen. Laat u begeleiden bij de groei van uw bedrijf en wees welkom in onze showroom!

  ...
  Lees meer
 5. HP Print Experience at your doorstep!

  hp-remote-demo

  Gezien de huidige omstandigheden geen beurzen of verre verplaatsingen toelaten, heeft HP zijn Demo Experience Center nu ingericht om live demo’s te organiseren, en u kan er bij zijn!

  <...

  Lees meer
 6. Kent u alle mogelijkheden van transfer?

  demo-dag-25-04-2019

  Bent u reeds actief in de transfermarkt of wilt u graag starten? Kom luisteren naar Jan, onze product expert tijdens onze demo dag op donderdag 25 april 2019 en leer echt alles over transfer...

  Lees meer