Selecteer uw favorietenlijst

Covid-19 signalisatie en preventie

Covid-19 signalisatie en preventie

Productgids

Veiligheidsmaatregelen en visuele communicatie zijn niet van elkaar te scheiden. Vloerstickers, muurstickers en raamstickers staan garant voor het verstrekken van de nodige richtlijnen zoals afstand houden, handen wassen, mondmaskers dragen, enz. Naast preventiesignalisatie kennen we nu tal van nieuwe veiligheidstoepassingen zoals hoestschermen en antimicrobiële beschermfolies.

Antimicrobiële film

Coversafe is een folie met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen die werd ontwikkeld door een spin-off van de universiteit van Toulouse. Coversafe beschermt maar liefst vier jaar lang effectief en veilig tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het covid-19 coronavirus.Bekijk coversafeBekijk dit product

Antislip gecertificeerde vloerstickers

Vloerstickers bewaren de afstand. Wij bieden u een gamma aan zelfklevende media, anti slip gecertificeerd, geschikt om binnen of buiten te kleven en printbaar met latex, eco solvent en UV-inkt.Bekijk de productgidsBekijk alle vloerstickers

Hoestschermen en scheidingswanden

Hoestschermen en scheidingswanden bieden uw klant een eenvoudige oplossing voor kantoor, balie, kassa, receptie of toonbank om zo een veilige afscheiding te creëren tussen medewerkers en klanten of bezoekers als bescherming. Wij bieden zowel kant-en-klare hoestschermen als uniek beprintbaar textiel, speciaal ontwikkelt voor afscherming.

Bekijk alle hoestschermen

Transparante kunststoffen

Transparante display media worden ingezet voor bescherming aan kassa's en onthaalpunten of worden vervaardigd als gelaatsmasker.

Bekijk alle transparante kunststoffen

Tijdelijke signalisatie

Snel en eenvoudig te installeren visuals vergen specifieke materialen die niet uitrekken, kreuken of scheuren. Ontdek ons gamma aan groot formaat media die uw klant ook eventueel zelf kan plaatsen.

Bekijk alle tijdelijke signalisatie