Covid-19 signalisatie en preventie

Covid-19 signalisatie en preventie
coversafe

Antimicrobiële film

Antimicrobiële folie, ook wel anti-virus folie genoemd, voorkomt de verdere verspreiding van virussen, schimmels en bacteriën. De beschermingsfolies in ons gamma werden onafhankelijk getest en vernietigt met absolute zekerheid het COVID-19 Coronavirus.Bekijk de productgidsBekijk alle antimicrobiële folies

Antislip gecertificeerde vloerstickers

Vloerstickers bewaren de afstand. Wij bieden u een gamma aan zelfklevende media, anti slip gecertificeerd, geschikt om binnen of buiten te kleven en printbaar met latex, eco solvent en UV-inkt.Bekijk de productgidsBekijk alle vloerstickers

antislip vloerstickers
hoestschermen

Hoestschermen en scheidingswanden

Hoestschermen en scheidingswanden bieden uw klant een eenvoudige oplossing voor kantoor, balie, kassa, receptie of toonbank om zo een veilige afscheiding te creëren tussen medewerkers en klanten of bezoekers als bescherming. Wij bieden zowel kant-en-klare hoestschermen als uniek beprintbaar textiel, speciaal ontwikkelt voor afscherming.

Bekijk alle hoestschermen

Transparante kunststoffen

Transparante display media worden ingezet voor bescherming aan kassa's en onthaalpunten of worden vervaardigd als gelaatsmasker.

Bekijk alle transparante kunststoffen

hoestschermen
tijdelijke signalisatie

Tijdelijke signalisatie

Snel en eenvoudig te installeren visuals vergen specifieke materialen die niet uitrekken, kreuken of scheuren. Ontdek ons gamma aan groot formaat media die uw klant ook eventueel zelf kan plaatsen.

Bekijk alle tijdelijke signalisatie