Antimicrobiële beschermfolie

Waarom kiezen voor een antimicrobiële folie?

Stop de verspreiding van covid-19

We weten nu allemaal hoe een virus de wereld op zijn kop kan zetten. Om dit te voorkomen doet iedereen zijn uiterste best: poetsen, ontsmetten en nog eens schoonmaken! Maar hoe controleert u of al die deurgrepen, balies en aanraakschermen echt ongevaarlijk zijn? En hoelang houden we dat nog vol? Gelukkig hebben we nu antimicrobiële folies!

Antimicrobiële folie, ook wel anti-virus folie genoemd, voorkomt de verdere verspreiding van virussen, schimmels en bacteriën. De beschermingsfolies in ons gamma werden onafhankelijk getest en vernietigt met absolute zekerheid het COVID-19 Coronavirus!

Eenvoudig te monteren.
Bewezen effectief!

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Geschikt voor vlakke en licht gebogen ondergronden
  • Verwijdert zonder beschadiging van de ondergrond
  • Veilig: niet giftig en onschadelijk voor mensen

Waar kunnen antimicrobiële folies beschermen?

  • Geld- en betaalautomaten
  • Tafels, balies, en kassa's
  • Horeca
  • Scholen en kinderdagverblijven
  • Verpleeg- en verzorgingshuizen
  • Deurgrepen

Antivirus folies

Coversafe

Coversafe is een transparante zelfklevende folie met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen. Coversafe beschermt maar liefst vier jaar lang effectief en veilig tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het covid-19 coronavirus COVID-19.

De folie is snel en eenvoudig aan te brengen en heeft een continue werking. De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe raakt, anders andere technologieën, nooit uitgeput.

Bekijk dit product
Promaxcopper

PromaxCopper is een antimicrobiële folie met actieve koper partikels. De kleine korreltjes actief koper waaruit ionen vrijkomen, zorgen voor de neutralisering van virussen en bacteriën, waaronder het coronavirus.

Binnen 30 minuten is 99.9% van de bacteriën geneutraliseerd en de virussen geïnactiveerd. PromaxCopper heeft een levensduur tot 10 jaar en is met zorg ontwikkeld en is getest door onafhankelijke testinstituten.

Beschikbaar op rol en speciaal voor deurklinken!

Bekijk deze producten

Ga direct aan de slag met de klant!

Download de marketing toolkit! Dit bevat al het nodige om uw klant te informeren, zoals brochures, afbeeldingen, certificaten en applicatiegidsen.

Log in om de marketing toolkit te kunnen downloaden. U vindt de link op de productpagina van het gewenste product in het tabblad 'downloads'.

Veelgestelde vragen

Vragen over Coversafe

Is Coversafe een ecologisch product?

Ja, de film zelf is PVC-vrij en de geïncorporeerde Pylote technologie is groen geproduceerd zonder afval.

Is de Pylote technologie aangebracht op de film in de vorm van een coating?

Neen, de technologie is geïntegreerd in de polyolefine film. Het materiaal is bijgevolg krasbestendig.

Is Coversafe beprintbaar?

Coversafe kan beprint worden met UV-inkt maar de beprinte delen zijn dan niet meer actief. UV-licht tast de film niet aan.

Is Coversafe outdoor te gebruiken?

De film is ontwikkeld voor indoor toepassingen maar kan ook outdoor gebruikt worden. De beperking zit hem niet in de Pylote technologie maar wel in de karakteristieken van een polyolefine film. Niet geschikt voor horizontale buitentoepassingen.

Wat is de levensduur van Coversafe?

Coversafe heeft een levensduur van 4 jaar, maar de antimicrobiële werking is zelfs na 4 jaar nog steeds effectief. De periode van 4 jaar is bepaald aan de hand van een verouderingstest op stalen van meer dan 4 jaar oud. Na deze periode zijn de microsferen nog niet geconsumeerd, waardoor microben nog steeds worden vernietigd.

Is Coversafe beprintbaar?

Coversafe kan beprint worden met UV-inkt maar de beprinte delen zijn dan niet meer actief. UV licht tast de film niet aan.

Hoe stockeer ik Coversafe?

Coversafe bewaart u in een droge omgeving tussen 10°C en 35°C in de originele verpakking. Gebruik binnen 12 maanden na levering.

Is Coversafe sterk vervormbaar?

Neen, Coversafe is enkel bruikbaar voor vlakke en licht gebogen ondergronden. Indien er vervormingen zijn, moet de film ingesneden worden. Bekijk de video-tutorial.

Moet Coversafe droog gekleefd worden of nat?

Voor kleine oppervlakken kan droog gekleefd worden. Van zodra er meer dan 50 cm gekleefd moet worden, is het aangeraden om nat te kleven. Bekijk de video-tutorial.

Moet Coversafe gereinigd worden?

Neen, maar het is wel toegelaten. De meest vooraanstaande schoonmaakproducten zijn getest in combinatie met Coversafe en ze hebben geen negatieve invloed op de werking.

Is Coversafe verwijderbaar?

Ja, Coversafe heeft een speciale belijming die verwijderbaarheid is zonder lijmresten achter te laten op de standaard oppervlakken.

Is contact met voedsel toegestaan?

Ja, Coversafe is hierop getest.

Is contact met de huid toegestaan?

Ja, Coversafe is hierop getest.

Maakt Coversafe gebruik van de zilver ionen technologie?

Neen, Coversafe is gemaakt op basis van een unieke technologie ontwikkeld door de Franse firma Pylote. Pylote werkt met microsferen in de vorm van keramische bolletjes die als katalysator optreden bij contact met luchtvochtigheid.

Zijn de certificaten geldig in de Benelux ?

Ja, de certificaten zijn geldig voor de Benelux. U vindt de certificaten terug in de Marketing Toolkit.

Kan Coversafe aangebracht worden op poreuze ondergronden, zoals natuursteen of onbehandeld hout, en wat met de verwijderbaarheid?

We raden aan om eerst voorafgaande test uit te voeren.

Is Coversafe ook werkzaam tegen de Britse, Zuid-Afrikaanse en andere varianten?

Er is geen verschil in de werking van Coversafe tegen varianten van SARS-CoV-2. Mutatie van een virus verwijst naar veranderingen in de genetische volgorde. Virussen met verschillende genetische sequenties worden varianten genoemd. Dit doet niets af aan hun 'constructies'. Deze varianten blijven omhulde SARS-CoV-2-coronavirussen. De werking van Coversafe werkt in op de envelop, niet op de genetische sequentie. Coversafe werkt op dezelfde manier.