Over PantoonBenes

Dé partner voor professionals in Print & Sign

Signalisatie en printen is vandaag een pak complexer dan vroeger. Een partner die u door de bomen het bos helpt zien, is meer dan welkom.

Bij ons kan u altijd terecht voor advies en technische ondersteuning, ook tijdens uw projecten informeren en helpen wij u graag. Wanneer u voor ons kiest, kiest u niet alleen voor een totaal leverancier in print & sign, maar ook voor een gesprekspartner.

Samen met u zoeken we naar de geschikte oplossing. Wij staan in voor een begeleiding van a tot z.

Over PantoonBenes
PantoonBenes medewerkers

Partnership op lange termijn

Na 30 jaar is ons gedachtegoed steeds hetzelfde gebleven. Namelijk, het aanbieden van oplossingen voor de print- en signalisatievraagstukken van onze klanten. Ons team bestaat uit 20 enthousiastelingen, die dagelijks 100% inzetten voor onze klanten.

Kom jij ons team versterken?
Bekijk onze vacatures

Ongeëvenaard gamma

Bij ons vindt u niet alleen grootformaat printers en printmedia, maar ook snijoplossingen, inkten en hittepersen. Kortom, alles wat u nodig heeft als print & sign professional.

Bekijk het assortiment
Technische Support Pantoon Benes
PantoonBenes: expertise op maat

Expertise op maat

U wilt er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. We staan voor u klaar. U kunt ons bereiken om zo alle mogelijkheden en details samen te bekijken. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing in uw specifieke situatie.

Neem contact op

Innoverende oplossingen

Onze experten scholen zich steeds bij om zo op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, want onze wereld staat niet stil.

PantoonBenes heeft steeds het doel om producten aan te bieden die blijven innoveren en voldoen aan de meest veeleisende projecten. Dat vertaalt zich in onze kwaliteitsmerken, zoals Avery Dennison, Aslan, HP, Canon, Roland en Summa.

Bekijk alle merken
Technische Support Pantoon Benes
PantoonBenes gebouw

Showroom

Een groot aantal van de voorgestelde machines en oplossingen staan opgesteld in onze showroom. U bent van harte welkom om de bediening en het eindresultaat met uw eigen bestanden en materialen te testen en te beoordelen.

Maak een afspraak