Selecteer uw favorietenlijst

Nieuws

 1. UV-vlakbed printing binnen handbereik

  UV-vlakbed printing binnen handbereik

  Is het tijd om uw machinepark te vernieuwen? Kom op vrijdag 26 november naar onze showroom en ontdek de gloednieuwe Canon Arizona 135 GT vlakbedprinter.

  Een Canon expert toont de mogelijkheden van het toestel, u krijgt een volledige demonstratie en de mogelijkheid om uw vragen te stellen. Laat u begeleiden bij de groei van uw bedrijf en wees welkom in onze showroom!

  ...
  Lees meer
 2. Nieuw: SQUID Opaque

  Nieuw: SQUID Opaque

  Op zoek naar stijlvolle raambekleding met maximale privacy? Ontdek de gloednieuwe SQUID Opaque! De nieuwe versie van SQUID heeft een dichtere weving waardoor de inkijk niet alleen overdag maar ook 's avonds wordt belemmerd. Maak kennis met alle troeven van SQUID Opaque en profiteer van een stijlvolle uitstraling én maximale privacy.

  ...
  Lees meer
 3. Dit was Sign2Com op de stand van PantoonBenes

  Dit was Sign2Com op de stand van PantoonBenes

  PantoonBenes blikt tevreden terug op Sign2Com 2021, het 3-daagse vakevent voor signalisatie en visuele communicatie in Kortrijk Xpo. Met een jaar uitstel was dit de eerste beurs voor de signbranche in de Benelux. Gezien de huidige omstandigheden zijn we blij dat onze bezoekers opnieuw de weg vonden naar onze stand. ...

  Lees meer
 4. Eerste Colorado 1630 in België bij XL Reklame geïnstalleerd

  Eerste Colorado 1630 in België bij XL Reklame geïnstalleerd

  Recent installeerde wij bij het in Mechelen gevestigde XL Reklame de allereerste Colorado 1630 UVgel Roll-To-Roll printer in België. Dit deden ze samen met Canon, dat eerder dit jaar een samenwerkingsverband aanging met ons voor de verkoop van de Colorado printers. Volgens zaakvoerder Dirk Teughels zal de Colorado vooral ingezet worden om bestaande klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen met prijsgunstige en hoogkwalitatieve prints...

  Lees meer
 5. PantoonBenes en Lab 9 Pro slaan de handen in elkaar voor large format printing

  PantoonBenes en Lab 9 Pro slaan de handen in elkaar voor large format printing

  Lab9 Pro, systeemintegrator gespecialiseerd in Apple in education en B2B, en PantoonBenes, specialist in grootformaatprinters uit Temse, gaan samenwerken om grafische bedrijven een totaaloplossing aan te bieden voor large format printing.

  ...

  Lees meer
 6. Primeur: PantoonBenes lanceert drie gloednieuwe printers tijdens Sign2Com 2021

  Primeur: PantoonBenes lanceert drie gloednieuwe printers tijdens Sign2Com 2021

  Groot nieuws! U kan als eerste onze drie gloednieuwe printers bezichtigen, waaronder twee Europese primeurs van HP en Canon. Wij kijken er naar uit om jullie in alle veiligheid te ontvangen op 19, 20 en 21 september in Kortrijk Xpo.

  ...

  Lees meer
 7. Ontdek de nieuwste Canon Arizona vlakbed printer

  Ontdek de nieuwste Canon Arizona vlakbed printer

  Wij nodigen u graag uit voor de lancering van de nieuwste Arizona flatbed printer. Dé slimme keuze die u in staat stelt nieuwe commerciële mogelijkheden te ontwikkelen.

  ...

  Lees meer
 8. HP grootformaat printkoppen en cartridges worden duurzamer

  HP grootformaat printkoppen en cartridges worden duurzamer

  HP heeft gekozen om af te stappen van plastic labels op grootformaat supplies, zoals inktcartrides en inktcartrides. De labels zullen stelselmatig vervangen worden door rechtstreekse prints op de producten.

  ...

  Lees meer
 9. Recycleer uw HP cartridges en printkoppen

  Recycleer uw HP cartridges en printkoppen

  Recycle HP Latex inktcartridges en printkoppen met HP Planet Partners, zodat ze nieuwe producten worden en ze niet in het milieu of op vuilstortplaatsen belanden. 

  ...

  Lees meer
 10. Canon Colorado 1650 behaalt uitstekende resultaten in de "Keypoint Intelligence Field Test"

  Canon Colorado 1650 behaalt uitstekende resultaten in de "Keypoint Intelligence Field Test"

  Keypoint Intelligence stelt zijn nieuw testrapport voor, waarin de Canon Colorado 1650 printer is beoordeeld in drie categorieën - beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snelheid...

  Lees meer
Posts loader