Nieuws

 1. Winnen is leuk, maar samen winnen is geweldig!

  Avery Denisson Sustainability Award

  Of hoe een duurzame samenwerking tussen CBRE, Triakon, Organoid en PantoonBenes in de prijzen viel bij de Avery Sustainability Initiative Awards.

  ...
  Lees meer
 2. Discover Celestial Satins - 3 nieuwe SWF kleuren

  new swf colorflows

  Het SWF-gamma breidt uit met 3 hemelse ColorFlows

  ...
  Lees meer
 3. That's trendy!

  Duurzaamheid in Print & Sign industrie

  Deze trends hebben volgens PantoonBenes de grootste impact. Hiermee hopen wij u te inspireren en enthousiasmeren. Veel leesplezier en wees van harte welkom bij PantoonBenes voor een persoonlijk gesprek over één of meer van deze mogelijkheden.

  ...
  Lees meer
 4. Supercolor zet nieuwe stap vooruit met HP Latex 3600 en 800W

  Supercolor HP latex installatie

  Supercolor, is een print & sign bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het uitdenken en realiseren van visuele ervaringen. Hun team van professionals beschikt over de middelen en de ervaring die nodig zijn om een niveau van uitmuntendheid aan te kunnen bieden.

  ...
  Lees meer
 5. Image Neuf kiest onze Canon Arizona om meer mogelijkheden op de markt te krijgen

  canon arizona 135 GT

  Image Neuf, een beletteringsbedrijf uit Thimister-Clermont in de provincie Luik, heeft in zijn eerste vlakbedprinter geïnvesteerd: de Arizona 135 GT van Canon. Het gaat overigens om de eerste installatie van dat model in de Benelux. Met deze UV-LED vlakbedprinter zoekt Image Neuf groeikansen in de affichagesector.

  ...
  Lees meer
 6. Verhoog uw impact op de toekomst met Avery Dennison Sustainable Products

  Verhoog uw impact op de toekomst met Avery Dennison Sustainable Products

  Duurzaamheidsbewustzijn zit in de lift, maar dat doet tegelijkertijd vragen rijzen: Gaat die evolutie niet te traag? Is dit een hype? Waar zijn de millennials die dit overal zouden eisen en er meer voor willen betalen? Het antwoord is kort: ze zijn er al en er komen meer in aantocht. Deze groep zal de komende jaren sterk groeien.

  ...
  Lees meer
 7. Hoe gaat Avery Dennison om met duurzaamheid?

  Hoe gaat Avery Dennison om met duurzaamheid?

  INTERVIEW met Elizabeth Park, Director of Innovation Marketing Excellence voor Avery Dennison Graphic Solutions Europe

  Duurzaamheid wordt de laatste jaren steeds meer een hot maar ook een complex topic. Onze tip: kies voor een transparante leverancier met kennis van zaken. Wij vroegen Avery Dennison, een van de meest toonaangevende folieproducenten, om ons te woord te staan met hun visie, houding en toekomstplannen rond duurzaamheid en ecologie.

  ...

  Lees meer
 8. Dit monstertje kleeft bangelijk goed

  Dit monstertje kleeft bangelijk goed

  Stelt u zichzelf regelmatig de vraag of uw folie niet gaat loskomen op een moeilijke ondergrond? Dan wordt een High-tack belijming vaak als oplossing gezien, maar in sommige gevallen volstaat dat zelfs niet. Dan moet u op zoek naar een folie met uitzonderlijke kleefresultaten...

  Lees meer
 9. Wrap Master wanted!

  Wrap Master wanted!

  Als sponsor van Fespa België informeren wij u graag over volgend initiatief:

  Fespa België organiseert voor de tweede maal het Belgisch Kampioenschap Carwrapping. De winnaar zal België vertegenwoordigen op de World Wrap Masters op de Fespa beurs van 31 mei tot 3 juni 2022 in Berlijn. Iedereen die zich inschrijft mag komen wrappen op 7 mei. De wagens die jullie zullen wrappen worden aangeboden door Autopartners. Wij hopen alvast dat u deelneemt met onze Avery Dennison of Mactac producten...

  Lees meer
 10. Roland introduceert derde generatie TrueVIS

  Roland introduceert derde generatie TrueVIS

  Roland DG heeft zijn derde generatie TrueVIS-printers/snijplotters gelanceerd, waaronder de professionele VG3-640/540 en de SG3-540/300 met zijn uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De nieuwe toevoegingen aan de populaire TrueVIS-Serie van het bedrijf zijn de nieuwste generatie grootformaat, eco-solvent inkjetmachines voor de print & cut-markt...

  Lees meer
Posts loader