Retourneren

Als er iets misloopt met uw bestelling (beschadigd, foutief of onvolledig) willen wij dit natuurlijk zo snel mogelijk rechtzetten. Als u zelf een foutief product heeft besteld, kan u contact met ons nemen zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.Retour richtlijnen

We vragen u om uw retour of klacht zo snel mogelijk te melden via e-mail of via ons online formulier. Afhankelijk van de situatie hanteren wij onderstaande richtlijnen en regels.

Uw bestelling is zichtbaar beschadigd

Als uw bestelling zichtbaar beschadigd is, heeft u het recht om het pakket te weigeren. Dan zal BPS het pakket terugzenden naar ons. Weet dat als u dit pakket weigert, wij niet meer dezelfde levertermijn kunnen garanderen die we voordien hadden bevestigd. Als blijkt dat het product niet meer op voorraad ligt bijvoorbeeld, kan dit opeens langer duren dan gewenst. Hou hier rekening mee.

Als u toch liever het pakket accepteert, raden we u aan om steeds de chauffeur in te lichten dat u niet tevreden bent. Vraag een klachtenformulier, zodat de klacht reeds is doorgegeven aan BPS. Op deze manier kunnen wij nadien snel de extra kosten terugvorderen. Vervolgens meldt u deze klacht bij ons via het Online Formulier. Dit dient binnen de 24 uur na ontvangst te gebeuren. Documenteer de beschadiging zo goed mogelijk aan de hand van foto’s.

Uw bestelling is foutief of onvolledig

Indien u opmerkt dat het foute product is geleverd of dat uw bestelling niet volledig is, kan er iets misgelopen zijn tijdens de verwerking van uw bestelling. Meld dit eveneens schriftelijk binnen de 24 uur na ontvangst, zo kunnen wij dit snel rechtzetten.

U merkt tijdens gebruik een probleem op

Indien u een klacht heeft betreffende de kwaliteit van het product, moet dit binnen de 8 dagen na ontvangst schriftelijk worden gemeld bij ons. We kunnen uw klacht enkel behandelen als u de klacht samen met het factuurnummer, alsook het fabricagenummer van het product en met bewijsstukken doorgeeft. Het eenvoudigste is om het online formulier in te dienen, zo hebben we meteen alle nodige informatie.

U heeft het foute product besteld

Heeft u het foute product besteld? Meld ons dit schriftelijk binnen de acht dagen na ontvangst. Indien het om standaard materialen gaat, bestaat de mogelijkheid om het product om te ruilen. We zullen hiervoor dan wel 20% handlingkosten aanrekenen. Indien het om niet-standaard materialen of versneden materialen gaat, kunnen we geen terugname doen. Ook speciaal bestelde producten die geen voorraadproducten zijn bij ons, kunnen niet geretourneerd worden.

Niet tevreden?

Als u niet tevreden bent van onze service, heeft u het recht om dit te melden bij ons. Wij zullen uw klachten steeds met aandacht behandelen. Voor klachten betreffende prijzen gelden dezelfde regels als bij klachten rond kwaliteit: dit moet binnen de 8 dagen na ontvangst schriftelijk worden gemeld bij ons.

We kunnen uw klacht enkel behandelen als u de klacht samen met het factuurnummer, alsook het fabricagenummer van het product en met bewijsstukken doorgeeft. Enkel het online formulier op onze webshop kan hiervoor gebruikt worden. Enkel zo zijn we zeker dat alle informatie correct wordt gecommuniceerd. Heeft u andere klachten, kan u dit eveneens melden via ditzelfde formulier.

Annulatie

Als u nog geen bevestiging hebt ontvangen van uw bestelling, betekent dit dat wij deze nog niet hebben verwerkt. U kan kosteloos uw bestelling wijzigen of annuleren. Omdat we snel moeten handelen, zal u dit enkel telefonisch kunnen aanvragen. Bel ons op het nummer 03 877 00 69. Eens we uw bestelling en leverdatum hebben bevestigd, kan u de bestelling niet meer wijzigen of annuleren.

Safeshops

Mochten we er samen toch niet uitkomen, dan kan je als klant terecht bij Safeshops. SafeShops.be zal bemiddelen tussen de klant en de verkoper indien de klacht op het eerste zicht gegrond is. Je kan hen bereiken via het klachtenformulier op www.safeshops.be/nl/consumers-complaints of schriftelijk: Kapelsesteenweg 195/1, 2180 Ekeren, info@Safeshops.be

Heeft u nog vragen?

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.