Hardware

Hardware

Met sterke merken zoals HP, Roland, Epson, Esko, Summa, Fotoba, Kala, Lamidesk en meer, bieden wij u een divers gamma eersteklas machines aan zodat u zonder probleem al uw projecten en opdrachten kan uitvoeren.

Om sign- en printmedia goed te verwerken, voeren we eersteklas machines van grote merken als HP, Roland en Epson. Denk aan printers die tot 320 cm breed kunnen printen, maar ook aan laminatoren om laminaat op printmedia aan te brengen. Verder hebben we ook speciale trimmers om de randjes weg te halen als de printer niet randloos kan printen.

Er zijn inmiddels veel verschillende inkten en printtechnologieën op de markt gekomen. Dat is maar goed ook, want er is niet één printer die voor alle toepassingen geschikt is. Wat is bijvoorbeeld het printvolume? En moet het materiaal snel nabewerkt kunnen worden? Om welke ondergronden gaat het? Hout, kunststof, canvas of folie? Kan het materiaal een hoge temperatuur verdragen of juist niet?

Er zijn veel vragen te beantwoorden voordat u een beslissing kunt maken. Onze website kan alvast een hulp zijn bij het maken van uw keuze.