Opleidingen voor specialisten in Print, Sign & Interieur

Blijf uw kennis bijschaven dankzij gespecialiseerde opleidingen, specifiek voor professionals in print & sign en interieurtoepassingen.

Opleidingen, trainingen en webinars voor professionals in Print & signage & Interior design.
Interieurfolie opleidingen

OPLEIDING - Interieurfolie plaatsen

in het Tripa Experience Center te Vianen

Aan de slag gaan met interieurfolies? Dat kan! Ons zusterbedrijf Tripa in Vianen organiseert meerdere 1- of 2 daagse interieurfolie trainingen per jaar. Met de basistraining krijg je precies de juiste bagage om direct aan de slag te gaan. Na de gevorderdetraining ben je niet alleen pro in het installeren van interieurfolies, maar ben je ook nog eens een gecertificeerde interieurfolie installateur!

Bekijk deze opleiding

OPLEIDING - voorbereiden in Adobe CC voor grootformaatprinting

In Antwerpen, Gent, Kortrijk, Brussel of Hasselt

Groot formaat printing is een vak apart. Daarom hebben wij in samenwerking met Lab9 Pro een diepgaande opleiding opgezet om uw kennis aan te sterken.

Tijdens deze opleiding leert u de nieuwste technieken kennen zoals printen met multi layer druk om mooie diepte-effecten te creëren en recto-verso druk. Werken met steunkleuren, diep zwart samenstellen, kleurenprofielen synchroniseren, en zo veel meer. Het komt allemaal aan bod!

Bekijk deze opleiding

Opleiding: voorbereiden in Adobe cc voor grootformaatprinting.
adobe cc opleidingen

Lab9 Pro Academy

Authorised Adobe Training Centre

Op zoek naar grafische opleidingen om uw eigen kennis of die van uw personeel aan te scherpen? We verwijzen u graag door naar de Academy van onze Partner Lab9 Pro. In het uitgebreide opleidingsaanbod vindt u trainingen voor zowel beginnende gebruikers als ervaren grafici.

Bekijk het opleidingsaanbod

Lab9 pro opleidingsaanbod, samenwerking met PantoonBenes

Samenwerking tussen PantoonBenes en Lab9 Pro

Lab9 Pro, systeemintegrator en specialist in B2B opleidingen, en PantoonBenes zijn een langdurige samenwerking aangegaan. Hiermee willen we anticiperen op de digitalisering binnen de Print & Sign markt.

Met dit partnerschap kunnen wij u nog beter ondersteunen bij de optimalisatie van uw workflow én kan u uw kennis aanscherpen dankzij professionele opleidingen, afgestemd op de digitale print en sign markt.

Meer weten over workflow optimalisatie? Bekijk de mogelijkheden