Selecteer uw favorietenlijst

Coversafe Antimicrobial Film (149 cm x 30 m)

Coversafe Antimicrobial Film is een zelfklevende film met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen. De film is eenvoudig aan te brengen op elk type ondergrond, zoals tafels en deurklinken. ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Antimicrobiële fIlm
  • Transparant
  • Beschermt 24/7 tegen virussen, bacterïen en schimmels
Meer specificaties
SKU:
75 00 02 59
Log in om de prijzen te bekijken
Coversafe Antimicrobial Film is een zelfklevende film met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen. De film is eenvoudig aan te brengen op elk type ondergrond, zoals tafels en deurklinken. Effectief tegen virussen, bacteriën en ziektekiemen en schimmels, waaronder het covid-19 coronavirus! Coversafe beperkt sterk de virale en bacteriële verspreiding en beschermt de bevolking. De Coversafe antimicrobiële film is ontwikkeld en op de markt gebracht door GERGONNE INDUSTRIE. Het bevat de natuurlijke en revolutionaire technologie van het bedrijf PYLOTE.

De Coversafe folie is voorzien van minerale micropartikels. Dat zijn kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes genereren uit het vocht dat in de lucht of bijvoorbeeld op handen aanwezig is. Deze reactieve deeltjes zorgen voor een continue microbiële ontsmetting van oppervlakken door ziektekiemen te vernietigen. Coversafe is overal en op elke ondergrond aan te brengen en laat zch ook weer eenvoudig en zonder lijmresten verwijderen. De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe raakt nooit uitgeput. De anti-microbiële eigenschappen van Coversafe blijven daardoor maar liefst 4 jaar lang stabiel, 24 uur per dag.

Lees meer over Coversafe
Specificaties
Assortiment Antimicrobiële snijfolie
Merk Coversafe
Toepassing Antimicrobiële folie
Eenheid per meter
Belijming Verwijderbaar
Kleur belijming Transparant
Rolbreedte 149 cm
Rollengte 30 m
Belijming Verwijderbaar
Mediadikte 140 µ
Omgeving Indoor
Kleur belijming Transparant
Levensduur 4 jaar
Ondergrond Vlak
Kleefkracht Zelfklevend