Wrap Master wanted!

Als sponsor van Fespa België informeren wij u graag over volgend initiatief:

Fespa België organiseert voor de tweede maal het Belgisch Kampioenschap Carwrapping. De winnaar zal België vertegenwoordigen op de World Wrap Masters op de Fespa beurs van 31 mei tot 3 juni 2022 in Berlijn. Iedereen die zich inschrijft mag komen wrappen op 7 mei. De wagens die jullie zullen wrappen worden aangeboden door Autopartners. Wij hopen alvast dat u deelneemt met onze Avery Dennison of Mactac producten.


Locatie:

Autopartners/Hanswijk in Mechelen


Timing:

  • Zaterdag 7 mei
  • Aanvang: 10u – Interviews en voorrondes
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er in de namiddag een halve finale zijn met daarna een finale.
  • Vanaf 17u zal de prijsuitreiking en receptie plaatsvinden.
Meer info vindt u hier


Wie zoekt Fespa Belgium?

  • Talent van eigen bodem die qua uitvoering in het oog springt
  • Een professionele speler in de markt die zowel design, productie als wrapping in eigen huis kan verzorgen
  • Een ambassadeur om het vakmanschap van het carwrappen in de kijker te zetten

Hoe deelnemen?

U kan zich vanaf nu tot en met 30 april inschrijven op deze site. Bij uw inschrijving geeft u alle nodige gegevens door net als uw gsm nummer. Graag ook een korte tekst waarin u uzelf voorstelt en waarom u meedoet aan Wrap Masters.

Ook 1 relevante foto (bij voorkeur een actiefoto van uzelf). Deze tekst en foto kunnen gebruikt worden op de website van Belgian Wrap Masters en op hun Social Media.

Wat te winnen?

De winnaar mag deelnemen aan de World Wrap Masters in Berlijn en ontvangt een cheque van 2500 euro. Dit zal 50% cash zijn en 50% als waardebon aan wrapfolies.

De tweede finalist krijgt een cheque van 1000 euro, derde plaats ontvangt een cheque van 500 euro en de vierde en vijfde plaats een cheque waarvan het bedrag afhankelijk is van het aantal deelnemers. Deze cheques zullen in de vorm van waarbonnen zijn.

Welke folie gebruikt u?

Bij het inschrijvingsformulier kan u bij de optie ‘materiaalgebruik’ de folie opgeven die u zou willen gebruiken. Deze wordt vervolgens persoonlijk voor u voorzien op de dag zelf. Wij hopen alvast dat u deelneemt met onze Avery Dennison of Mactac producten.

Schrijf u in