PantoonBenes pakt uit met primeurs op Sign2Com

Binnenkort stelt de Kortrijk Xpo zijn deuren weer open voor wat de hoogmis is van de Belgische Sign-industrie, nl. Sign2Com.
‘Inspiratie door innovatie’ is al jaar en dag de leuze van de beurs. Een leuze waar PantoonBenes zich graag mee identificeert. En ook dit jaar halen we enkel primeurs in technologie naar onze stand. Machines die niet eerder geshowd werden op Belgische of Europese beurzen.



HP Latex 630 serie - Europese beursprimeur

Ontdek deze laatste telg in de HP Latex familie! Zijn intuïtieve bediening en veelzijdige inzet maken deze printer het ideale instapmodel.




Canon Colorado M5 - Benelux primeur

Verken deze semi-industriële UV-gel printer op eigen ritme door zijn modulaire opbouw. Deze printer zodanig opgebouwd worden waardoor optionele functionaliteiten zoals matte/gloss, witte inkt of een snelheidsbooster naderhand kunnen worden aangeschaft.

Lees meer over de Canon Colorado


Azon Primo+ & Monsterjet - Benelux primeur

DTF technologie in een nieuw jasje dankzij deze Europese fabrikant Azon. Geen monsters maar wel monsterachtige mogelijkheden met deze UV printer die tot wel 1 meter in hoogte kan printen.

Lees meer over Azonprinter


Roland TrueVIS - Belgische primeur

We tonen het vlaggenship van Roland, met name de VG3-640 Eco-Solvent Print & Cut, evenals de laatste nieuwigheid, de TrueVis AP-640 water gebaseerde Resin Printer. De printkwaliteit van Roland was altijd top en daar heeft deze ecologische technologie niet op ingeboet.

Lees meer over Roland TrueVIS printers




Interieur- en designtrends

Niet alleen op gebied van technologie willen we jou graag inspireren. PantoonBenes zet ook in op de nieuwste Organische interieurtrends. Een ‘bloem’lezing:

Organoid

Zo werden we sinds kort exclusief verdeler van Organoid. Een gamma van organische interieurtoepassingen. Denk: hooi, zonnebloempitten en lavendel. Rechtstreeks van de velden in uw huiskamer of kantoor.

Lees meer over Organoid


ByNature

Enjoy. Breathe. Feel Good. ByNature tilt Biofiel Design naar een hoger niveau. Op basis van gestabiliseerde mossen (op kurk of los) tover je elk interieur om tot een klein paradijs dat zowel geur, zicht als de tast gaan prikkelen. Geef toe, er is niets zo rustgevend dan even over mos te wrijven!

Lees meer over ByNature



Benieuwd naar onze primeurs? Vraag hier jouw demo aan voor één of meerdere van deze primeurs. En ontdek alvast welke mooie beursacties daaraan gekoppeld zijn.