ByNature

Enjoy. Breathe. Feel Good. Breng de natuur naar binnen en creëer ruimtes waar je klanten en hun werknemers helemaal tot rust kunnen komen. Wist je dat in een ruimte werken waar natuurlijke elementen aanwezig zijn werknemers helpt om hun stressniveau laag te houden en hun energieniveau te verbeteren?

Naast deze zaken is het een innoverende manier om een kantoor of winkel aan te kleden. De planten en mossen worden gestabiliseerd volgens een innoverende en ecologische methode waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke oliën en voedingsstoffen. Dankzij dit proces behouden de planten hun authenticiteit zonder het ongemak van onderhoud en dat gedurende minstens 8 jaar.

Staal aanvragen
ByNature Wall Decoration

Wat is ByNature?

ByNature brengt groen in residentiële en commerciële projecten op de meest innovatieve manieren. Zo kan je bijvoorbeeld een bedrijfslogo vullen of arceren met behulp van mos en zo een zeer moderne en natuurlijke uitstraling geven aan je onderneming. Ook volledige muren of delen van muren kunnen worden bedekt met deze gestabiliseerde mossen, bekijk onderaan deze pagina de verschillende toepassingen in ruimtes en bedrijven die werken met de ByNature producten.

Is het moeilijk om te installeren?

Helemaal niet! Zoals je kan zien in de video hiernaast zijn de mossen op een zeer makkelijke en efficiënte manier aangebracht.

Geen besproeiing, geen licht, geen armaturen.

Gestabiliseerde mossen, die op milieuvriendelijke wijze worden verzameld, leven niet meer en vergen weinig of geen onderhoud. Ze worden geconserveerd dankzij een bewerking, zonder gebruik van chemicaliën, op basis van natuurlijke oliën en natuurlijke voedingskleurstoffen. De olie reproduceert de kenmerken van het water in het hart van de plant, waardoor ze jarenlang hun authenticiteit behouden.

Welk onderhoud?

Omdat het gestabiliseerde mossen zijn kunnen deze enkel binnen gebruikt worden. De mossen voelen vrij zacht aan, maar dat kan verschillen naargelang de vochtigheidsgraad in de ruimte waar ze bevestigd zijn. In een zeer droge omgeving (vochtigheid lager dan 30%) kan het mos droger aanvoelen en zelfs uitdrogen. Eens dat ze terug in een iets vochtigere omgeving zitten ga je kunnen merken dat zachtheid van de mossen terugkeert. Een normale vochtigheidsgraad zou tussen 45% en 65% moeten liggen.

Het nat maken of besproeien van de gestabiliseerde mossen is afgeraden en kan je best vermijden. Ook het lang bloot stellen aan direct zonlicht kan schadelijk zijn. Als je dit allemaal kan vermijden gaat het mos zijn vorm, kleur en textuur tot meer dan 10 jaar perfect kunnen behouden. Tijdens de eerste paar weken kan je een natuurlijke geur waarnemen die geleidelijk aan vervaagt. Als je ze toch wil schoonmaken kan je de mossen heel voorzichtig afstoffen met een föhn die zo koud mogelijk is ingesteld.

ByNature 100Natural logo design

Boxen met mos van 4kg

  • Goed voor 0,4/0,5m²
  • Losse stukken mos
  • Perfect voor creatieve ontwerpen

Bekijk alle boxen

Kurkpanelen van mos

  • Panelen van 1m x 25cm
  • Geschikt voor vierkante oppervlaktes
  • Gemakkelijk snel grote oppervlaktes bekleden

Bekijk alle panelen
bynature common green

Common Green

Een perfect medium groene kleur voor de meest natuurlijke look & feel in uw ruimte

Ontdek
bynature dark green

Dark Green

Een contrastrijk donker groen dat voor een goede balans zorgt tussen licht en donker

Ontdek
bynature grass green

Grass Green

Breng het gras in huis met deze frisse groene kleur uit het assortiment.

Ontdek
bynature mint green

Mint Green

Nood aan een iets subtieler groen voor uw ruimte? Dan is deze kleur de perfecte match.

Ontdek
bynature olive green

Olive Green

Dit zachte groen creëert een extra lichte en natuurlijke toets in uw ruimte.

Ontdek
bynature spring green

Spring (Pantoon) Green

Elke dag een lentegevoel in uw ruimte met deze levendige groene tint.

Ontdek

Laat u inspireren

bynature colourfull wall art
bynature frame art
bynature wall design
bynature perkins and will logo design
bynature Saje Welness logo design