Canon Colorado UVgel printers

UVgel technologie

Hoge printvolumes, snelle printsnelheden!

De Canon Colorado familie is ontworpen met als doel de belangrijkste huidige marktbehoeften in te vullen: printsnelheden waarmee hoge printvolumes kunnen geprint worden, een lager inktverbruik en een uitstekende printkwaliteit. De UVgel printtechnologie maakt het mogelijk om te printen met een onberispelijk glanzende of luxueuze matte afwerking ongeacht de gebruikte media.

Print professioneel behang, prachtige stickers of luxe backlits die écht in het oog springen, terwijl tegelijk strakke deadlines haalt en kunt produceren tegen een gunstige prijs.

Onze Canon printers

Canon Colorado M3

Canon Colorado M3 / M3W

De modulaire keuze

  • Max. printbreedte 1625 mm
  • Max. printsnelheden tot 111m²/u
  • Optie voor FLXfinish en witte inkt

Canon Colorado M5

Canon Colorado M5 / M5W

De modulaire keuze

  • Max. printbreedte 1625 mm
  • Max. printsnelheden tot 159m²/u
  • Optie voor FLXfinish en witte inkt

Hoe werkt de UVgel printtechnologie?

De Uvgel technologie is een unieke printtechniek op basis van het 'eerst printen, dan drogen' principe. De sneldrogende gel inkten worden gedroogd met UV LED-lampen.

Het voordeel van een gel vergeleken met een vloeistof is dat de printer meer inkt kan leggen in minder passes, zonder dat de inkt uitloopt. Dit resulteert in haarscherpe prints met breed kleurbereik, geurloos en extreem duurzaam.

FLXfinish: één printer, twee afwerkingen

De machine laat u de keuze of u een glanzende of matte afwerking wenst, naargelang de beoogde toepassing. Wenst u een opvallende glanzende banner of eerder een behang met de juiste diepe matte afwerking en schitterende kleuren? Beide zijn mogelijk op deze machine. U hoeft dus geen inkt of media te verwisselen!

Flxfinish is een optionele functie in de Colorado M serie.

Flexibele UVgel inkt

Produceer duurzame prints van goede kwaliteit op allerlei media, waaronder zelfklevend vinyl, banners, polyester textiel, warmtegevoelige materialen of standaard papier. De flexibele UVgel inkten zorgen voor een perfecte stabiliteit van de prints, zelfs wanneer de prints gevouwen, gebogen of vervormd worden.

De Colorado M serie maakt het mogelijk uit te breiden met onderhoudsvriendelijke witte inkt naar de M3W en M5W. Met deze nieuwe witte inkt is het mogelijk je portfolio aan toepassingen groter te maken, zo kan je bijvoorbeeld op transparanten, dik getextureerd en gekleurd papier printen.

Ongeëvenaarde productiviteit, lagere kosten

Zorg voor kortere levertijden met behulp van consistent hoge uitvoersnelheden en snelle doorlooptijden. U kan non-stop printen dankzij de mogelijkheid om met twee mediarollen te werken, met online wisseling en inktvulling tijdens het printen.

Verbeter uw marge dankzij minder inktverbruik, lagere servicekosten en kostenbesparende media. Door de ongeëvenaarde automatisering heeft uw operator meer tijd voor andere taken.