Muur beschermt met Aslan MagicProtect Matt SL 99 laminaat versus een muur beschermt door een competitief anti-graffiti product.

Geef kunst de plaats die het verdient! Graffiti kan mooi zijn, maar is niet altijd even gewenst. Bovendien is het verwijderen van graffiti tijdrovend en kostelijk.

Met de revolutionaire matte anti-graffiti folie van Aslan is dat verleden tijd. In tegenstelling tot andere beschermingsfolies zal verf en vuil niet hechten op de folie.

Aslan MagicProtect Matt SL 99 biedt optimale bescherming tegen verf, lak en vuil. Omdat verf en vuil niet hechten op de folie, zal dit vandalen ontmoedigen om verdere schade aan te richten. Eventuele verfresten en vuil kunnen eenvoudig verwijderd worden.

Met behulp van een warmtepistool kan u de folie vervormen, hierdoor kan u zowel gladde als ruwe ondergronden beschermen. Gebruik de beschermingsfolie als laminaat voor uw digitale prints, of breng het materiaal rechtstreeks aan op muren en panelen.

Aslan MagicProtect Matt SL 99 is beprintbaar met UV inkten, heeft een levensduur van 3 jaar outdoor en kan aangebracht worden vanaf 5°C. Daarbij beschikt dit laminaat een erkende Euroclass-brandcertificering en brandcertificering voor rail-wegvoertuigen.