Dit was Sign2Com op de stand van PantoonBenes

PantoonBenes blikt tevreden terug op Sign2Com 2021, het 3-daagse vakevent voor signalisatie en visuele communicatie in Kortrijk Xpo. Met een jaar uitstel was dit de eerste beurs voor de signbranche in de Benelux. Gezien de huidige omstandigheden zijn we blij dat onze bezoekers opnieuw de weg vonden naar onze stand.


Canon True Flatbed en UVgel printtechnologie

Het is de eerste keer dat we onze stand delen met onze partner Canon. De experts toonden wat de mogelijkheden zijn van hun laatste grootformaat printers. Namelijk de vlakbed printer Canon Arizona 135 GT, de jongste telg van de Arizonafamilie en roll-to-roll printer Canon Colorado 1630, een instapmodel dat de Uvgelprinttechnologie binnen handbereik brengt.


Lab9 Pro

Op onze stand deed Lab9 Pro zijn eerste intrede. We maakten van de gelegenheid gebruik om hen te introduceren als nieuwe partner voor een totaaloplossing in large format printing. Samen met ons lieten ze een stukje zien rond automatisatie. Concreet kon u als bezoeker met behulp van web 2 print geschenkpapier afdrukken met een persoonlijke opschrift. Na enkele klikken van de webshop kwam het resultaat uit de Colorado 1630 en kon u uw uniek geschenkpapier onmiddellijk meenemen.

Lees meer over de samenwerking met Lab9 Pro
Maak kennis met Squid Opaque

Niet alleen demonstreerden wij onze laatste printers, maar ook een nieuw materiaal uit ons gamma. Namelijk Squid Opaque. Als exclusieve verdeler voor Squid in België zijn wij trots om dit product te lanceren. Door de Opaque versie naast de Basic versie te plaatsen ziet u het verschil.

Lees meer over Squid Opaque