Nieuw: SQUID Opaque

Op zoek naar stijlvolle raambekleding met maximale privacy? Ontdek de gloednieuwe SQUID Opaque! De nieuwe versie van SQUID heeft een dichtere weving waardoor de inkijk niet alleen overdag maar ook 's avonds wordt belemmerd. Maak kennis met alle troeven van SQUID Opaque en profiteer van een stijlvolle uitstraling én maximale privacy.

Opaak zegt u?

Inderdaad, opaak! De opake versie is een dicht geweven zelfklevend textiel dat nagenoeg volledige privacy biedt, maar toch nog licht laat doorschijnen.

Ideaal voor:

  • Ruimtes waar privacy uiterst belangrijk is zoals bad- en slaapkamers
  • Kantoorruimtes met grote glaspartijen en veel lichtinval
  • Indoor glazen scheidingswanden

Exclusief verkrijgbaar bij PantoonBenes, bestel nu!

SQUID Opaque is exclusief verkrijgbaar bij PantoonBenes en is al vanaf 5 strekkende meter beschikbaar.

De unieke textuur van SQUID zorgt voor een aangenaam natuurlijk gevoel en is verkrijgbaar in zes verschillende trendy kleuropties: Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock en Coal.

Ga naar de webshop
Waarom kiezen voor SQUID Opaque?

Meer privacy: Dankzij de dichtere weving is SQUID Opaque minder transparant, in vergelijking met de standaard versie. SQUID Opaque heeft een transparantie van 1%, terwijl de standaard versie een transparantie heeft van 5%.

Hogere reflectie van direct zonlicht: SQUID Chalk opaque reflecteert 53% van het zonlicht en zorgt er op die manier voor dat de ruimte tot 5°C koeler blijft bij warm weer. SQUID Basic reflecteert minder zonlicht, namelijk 36%.

Intenser kleurbereik: SQUID Opaque is beprintbaar met eco-solvent en UV inkten. De dichte weving zorgt ervoor dat uw print intenser is langs de binnenzijde van uw raam. Langs de buitenzijde zal het beeld echter minder sterk zichtbaar zijn.

Niet bekend met SQUID?

Nog nooit van SQUID gehoord?
Vind alle informatie over die zelfklevend textiel voor raambekleding in onze productgids