Textielbedrukking: advies over uw investering

Startpakketten voor transferdruk

Startpakketten voor cutflex

Onze experts hebben een alles-in-1 pakket samengesteld, waaronder een hittepers en bijhorende snijplotter. Bovendien zijn snijmaterialen en extra benodigdheden inclusief. Zo heeft u meteen alles in huis om te starten met cutflex!

Deze extra benodigdheden zijn inclusief:


START-TO-CUTFLEX

Dit pakket is gemaakt op maat van de starter. Een desktop snijplotter en manuele pers zijn de ideale toestellen indien u met een kleine investering, grote resultaten wil behalen.

Vanaf € 77 /maand*

Bestel dit pakket
*Prijs excl. BTW. over een periode 36 maand na goedkeuring dossier, carry in garantie over een periode van 3 jaar inclusief

CUT PRO PACK

Dit pakket is gemaakt op maat van de expert. Een snijplotter met tangentiële snijtechnologie en volautomatische hittepers met twee onderplaten.

Vanaf € 235 /maand*

Bestel dit pakket
*Prijs excl. Btw. over een periode 60 maand na goedkeuring dossier, carry in garantie over een periode van 5 jaar inclusief

Startpakketten voor printflex

Klaar om te starten met printflex? Kies uit één van onze startpakketten! Onze experts stellen een alles-in-1 pakket samen, waaronder een Print&cut toestel en hittepers.

Bovendien zijn printmateriaal en extra benodigdheden inclusief. Zo heeft u meteen alles in huis om te starten met printflex.

Deze extra benodigdheden zijn inclusief in beide printflex pakketten:

START-TO-PRINTFLEX

Dit pakket is gemaakt op maat van de starter. Een desktop printer met een geïntegreerde snijplotter en manuele pers zijn de ideale toestellen wanneer u met een kleine investering grote resultaten wil behalen.

Vanaf € 159 /maand

Bestel dit pakket
Prijs excl. Btw. over een periode 60 maand na goedkeuring dossier, carry in garantie over een periode van 3 jaar inclusief (printkoppen niet inbegrepen)

PRINT PRO PACK

Dit pakket is gemaakt op maat van de professional.

Een betrouwbare printer/snijplotter van 76 cm rolbreedte en semi-automatische pers zijn de ideale toestellen indien u met een kleine investering grote resultaten wil behalen.

Vanaf € 313 /maand

Bestel dit pakket
Prijs excl. Btw. over een periode 60 maand na goedkeuring dossier, on site garantie over een periode van 5 jaar, inclusief preventief onderhoud (printkoppen niet inbegrepen)

Veelgestelde vragen

Betalen per maand, hoe werkt dat?

Na een eerste aanbetaling, betaalt u per maand een vast bedrag over een periode van 36 of 60 maand(afhankelijk van het pakket).

Liever alles in één keer betalen? Dat zeker is mogelijk. Laat het ons weten tijdens uw bestelling.

Waarom kan ik niet afrekenen via de webshop?

Onze webshop kan geen maandelijkse betalingen verwerken. We contacteren u na uw bestelling om het order verder af te handelen.

Afhalen of verzenden?

U kan uw pakket na afspraak ophalen in ons magazijn, Frankrijkstraat 5 te Temse. Indien u wenst dat wij het pakket verzenden, rekenen wij hiervoor € 80,- aan.

Kan je de starterskit zelf installeren?

Zelf installeren: De megegeven handleidingen zullen u stap voor stap uitleggen hoe u de toestellen zelfstandig installeert.

Remote installatie: Op een afgesproken tijdstip tijdens de kantooruren, bieden wij u assistentie op afstand terwijl u de installatie zelfstandig uitvoert. Dit bedraagt €150.

Installatie door onze specialisten: Een specialist komt ter plaatse de toestellen installeren en geeft u een algemene opleiding. Dit bedraagt €600.

Wat zijn de kleine lettertjes
  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW
  • De renting tarieven zijn van toepassing na goedkeuring dossier
  • Carry In garantie over een periode van 3 of 5 jaar inclusief (afhankelijk van het pakket)
  • Verzending door een transportfirma op afgesproken datum, zonder exacte aflevertijd

Niet gevonden wat u zocht?

Ontdek onze volledige productgids over textielbedrukking! Bekijk de productgids