Selecteer uw favorietenlijst

Summa S Class 2 Tangential Plotter

De veelzijdige Summa S2 T verenigt de kracht en de precisie van de S Class met authentieke tangentiële snijtechnologie.

De Summa S2 2 T serie beschikt over een processor die zeven keer ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Snijplotter
  • Tangentieel
  • Max. snijbreedte 158cm
Meer specificaties
SKU:
S CLASS 2 T
Log in om de prijzen te bekijken
Installatie door onze specialisten
Remote installatie
Zelf installeren
Afhalen
Verzenden
Dit product wordt verkocht per stuk.
Summa S Class 2 Tangential Plotter is te bestellen in veelvoud van 1
De veelzijdige Summa S2 T verenigt de kracht en de precisie van de S Class met authentieke tangentiële snijtechnologie.

De Summa S2 2 T serie beschikt over een processor die zeven keer krachtiger is dan z'n voorganger. Het nieuwe gekleurde aanraakscherm, de netwerkverbinding, de USB stick ondersteuning en de snellere OPOS sensor zorgen ervoor dat de S2 uiterst voorbereid is om de digitale markt te veroveren. Nieuwe trim-en bladsnijfuncties (het versnijden van rollen naar bladen) maken van de snijplotter de perfecte metgezel van grootformaatdrukkers.

Tangentiële snijtechnologie
De Tangentiële snijtechnologie garandeert een superieur snijresultaat in vergelijking met de meest gangbare sleepmes technologieën. Doordat de snijrichting van het tangentiële mesje elektronisch gestuurd wordt, snijden T reeksen uiterst precies en met een bijzonder hoge snelheid. Dankzij dit precieze snijwerk verloopt het plukken moeiteloos, wat heel wat tijdswinst betekent! Bovendien zorgt de gepatenteerde nose piece (loopstukje of mesgeleider) ervoor dat er tijdens het snijden geen kleine deeltjes folie loskomen. Met een snijkracht tot 600 gram slaagt de Summa S Class T reeks erin om zonder moeite door zandstraal-, maskering-, en reflecterende folie te snijden.

OPOS X Contoursnijden
OPOS staat voor Optical POSitioning system: Summa's befaamde en originele uitlijnsyteem voor het nauwkeurig en betrouwbaar snijden van de contour van een ontwerp via het scannen van passermarkeringen. De OPOS X sensor registreert markeringen op een groot aantal materialen en zelfs door laminaat heen. Een volledige geautomatiseerde workflow met barcoderegistratie maakt het mogelijk om meervoudige contoursnij-jobs na elkaar uit te voeren en bij gebruik van verschillende vellen folie, zal de OPOS sensor onmiddellijk de markeringen zoeken zonder dat er enige bijkomende handeling moet worden uitgevoerd.

Legendarisch materiaal transport
Het exclusieve MicroSprocketT (microperforatie) aandrijfrollen creëren een spoor in de achterzijde van het materiaal om een optimaal transport te garanderen. Summa plotters hebben hiermee geschiedenis geschreven. De transportrollen en mediaflenzen houden het vinyl recht en zorgen voor een probleemloos materiaaltransport, zelfs bij hoge snelheden.
Specificaties
Assortiment Grootformaat snijplotters
Merk Summa
Reeks Summa S Class 2
Eenheid per stuk
Inzetbaar Contoursnijden
Materialen Flexible media
Snelheid 1414 mm/s