Beste klant, gelieve er rekening mee te houden dat wij gesloten zijn op 15/08/2022.

Roland TrueVIS SG2

Roland TrueVIS SG2-300 is dé toekomst op vlak van Print & Cut in één toestel. Dit compacte print & cut toestel met een breedte van 76.2 cm omvat nieuwe, efficiëntere printkoppen die een prachtige ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Eco-solvent printer
  • Mediabreedte: 76.2, 137 of 162.5 cm
  • Print & cut
Meer specificaties
SKU:
TRUEVIS SG2
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Roland TrueVIS SG2 is te bestellen in veelvoud van 1
Roland TrueVIS SG2-300 is dé toekomst op vlak van Print & Cut in één toestel. Dit compacte print & cut toestel met een breedte van 76.2 cm omvat nieuwe, efficiëntere printkoppen die een prachtige printkwaliteit leveren. Nieuwe inkten die een breed kleurenspectrum bieden. Nieuwe snijtechnologie die de precisie en de snijdruk vergroot. Nieuwe technologie om te communiceren met uw telefoons en tablets, en nog veel meer.

Innovatief inktsyteem
Twee FlexFire printkoppen van de nieuwste generatie leveren een hogere printoutput met een verbluffende kwaliteit. Daarbij beschikt de Roland SG2 serie over een innovatief inksysteem met inktzakken van 500 ml die perfect passen in de herbruikbare houders zonder knoeiboel en minder afval.

Hogere precisie en tijdbesparing dankzij de nieuwe snijtechnologie
De TrueVIS printer/snijplotter is uitgerust met Roland's meest geavanceerde print- en snijtechnologie ooit. De nieuwe meshouder en het nieuwe mes zorgen voor een hogere mesdruk en grotere precisie, waardoor u met nog meer verschillende materialen kunt werken. Ook kunt u geperforeerd snijden en overlappend snijden met grotere precisie.

Lever verbluffende resultaten
De TrueVIS is ontworpen om uw dagelijkse handelingen te vergemakkelijken. De serie heeft een nieuw, aantrekkelijk en strak industrieel design dat trillingen minimaliseert en u zo een optimaal print- en snijresultaat verzekert. Heldere LED-verlichting verbetert de zichtbaarheid in de print- en onderhoudzones. Hierdoor wordt het gemakkelijker om prints tijdens de productie te inspecteren en routine-onderhoud uit te voeren. Dankzij de verbeterde motor en aandrijfsystemen gaan de toestellen langer mee. Optionele oprolsystemen en extra droging verbeteren de prestaties tijdens grote printopdrachten.

Controleer uw productie op afstand met slimme technologie
U kunt de TrueVIS printer/snijplotter vanop afstand aansturen met het nieuwe Roland DG Mobile Panel op uw smartphone of tablet (via bluetooth). U ontvangt statusupdates en kunt vanop afstand uw productie beheren, testprints maken en reiniging controleren.

Specificaties
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 1 mm
Merk Roland
Eenheid per stuk
Print & Cut Ja
Aantal kleuren 4 kleuren
Kleurenconfiguratie 4 kleuren (CMYK)