Selecteer uw favorietenlijst

Roland VersaSTUDIO BN-20 CMYK

Roland VersaSTUDIO BN-20 is een compact en gebruiksvriendelijk toestel, waarin u materiaal met een maximale breedte van 51cm kan laden. In ruil voor deze kleine investering krijgt u een brede waaier ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Eco-solvent desktop printer
  • Max. mediabreedte 51,5 cm
  • 4 kleuren (CMYK)
Meer specificaties
SKU:
80 BN 20 00
Log in om de prijzen te bekijken
×
Cyaan Inkt Cartridge
Magenta Inkt Cartridge
Magenta Inkt Cartridge
Yellow Inkt Cartridge
Black Inkt Cartridge
Installatie door onze specialisten
Remote installatie
Zelf installeren
2 uur
4 uur
geen opleiding
Roland Protection Pack 1 year
Nee
Afhalen
Verzenden
Roland VersaSTUDIO BN-20 is een compact en gebruiksvriendelijk toestel, waarin u materiaal met een maximale breedte van 51cm kan laden. In ruil voor deze kleine investering krijgt u een brede waaier aan toepassingen voor zowel indoor als outdoor. Denk maar aan signalisatie, stickers, labels, transfers voor textiel, verkoopsdisplays, raamstickers, posters en veel meer.

Printen en snijden in een geïntegreerde workflow
De BN-20 is een printer die voorzien is van een snijmesje. Uw prints worden zodoende automatisch uitgesneden. U kunt de BN-20 ook als snijplotter gebruiken.

Gemakkelijk media laden
Een vereenvoudigd mediarolsysteem lijnt automatisch de media voor het printen uit. Het intuïtieve systeem detecteert en past automatisch de pinch roll-wielen aan de breedte van de geïnstalleerde media aan en zorgt er zo voor dat die correct geplaatst en opgevolgd wordt. De BN-20 ondersteunt rolmedia van van 150 tot 515 mm breed en met een gewicht tot 6 kg.

Zelf designs maken
U krijgt er de ontwerpsoftware R-Works gratis bij. Met deze software maakt u op een heel eenvoudige manier ontwerpen die u kunt afprinten en uitsnijden met de BN-20. U kunt uw eigen designs met tekst en beeld ontwerpen of eenvoudigweg foto's importeren. Zo maakt u in een handomdraai originele designs.

Professionele inktopties op een desktop-apparaat
Roland Eco-Sol MAX-inkt biedt een snelle droogtijd, hoge dichtheid, een breed kleurengamma, robuuste krasbestendigheid, lage kosten per vierkante meter en een brede media-ondersteuning.

VersaWorks 6 RIP-Software meegeleverd
Dit toestel wordt geleverd met VersaWorks 6, een krachtige en gebruiksvriendelijke RIP-software die speciaal werd ontworpen voor de Roland-inkjettechnologie. De software laat u toe uw toestel optimaal te gebruiken.
Specificaties
Assortiment Desktop printers
Mediadikte 1 mm
Merk Roland
Reeks Roland BN-20
Type Eco-solvent
Eenheid per stuk
Mediadikte 1 mm
Rolbreedte 51.5 cm
Volume cartridges 220 ml
Type Eco-solvent
Volume cartridges 220 ml
Print & Cut Ja
Aantal kleuren 4 kleuren
Kleurenconfiguratie 4 kleuren (CMYK)
Snelheid 107 m²/u