Organoid Mountain Hay & Marguerites (136 cm x 10 m)

Organoid bestaat uit authentieke handgemaakte materialen met een zelfklevende achterkant en biedt eindeloze, op de natuur geïnspireerde interieur- en ontwerpmogelijkheden. Organoid is met een directe ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Organische interieurfolie
  • 100% natuurlijke materialen
  • Opaak
Meer specificaties
SKU:
OR MHM 06 53
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per meter.
Organoid Mountain Hay & Marguerites (136 cm x 10 m) is te bestellen in veelvoud van 1
Organoid bestaat uit authentieke handgemaakte materialen met een zelfklevende achterkant en biedt eindeloze, op de natuur geïnspireerde interieur- en ontwerpmogelijkheden. Organoid is met een directe verlijming toepasbaar op veel verschillende ondergronden en ramen. Eenvoudig aan te brengen en te onderhouden. Organoid stelt u in staat om de natuur naar binnen te halen en maakt van elke ruimte een unieke beleving. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, bieden de producten een ervaring, waarbij bijna al uw zintuigen worden geprikkeld. Personaliseer de look van een interieur, voel de unieke textuur en ruik de originele frisse geuren van de natuur. Geïnspireerd door de natuur worden deze producten zoveel mogelijk geproduceerd met biologisch en regionaal geproduceerde grondstoffen.

Organoid Mountain Hay & Marguerites (berghooi en margrieten): Royaal geurend alpengras met bloemblaadjes van arnica, korenbloem, heide, rozen en margrieten.
Specificaties
Assortiment Organische interieurfolie
Merk Avery Dennison
Reeks Organoid
Toepassing Organische interieurfolies
Eenheid per meter
Rolbreedte 136 cm
Rollengte 10 m
Transparantie Opaak
Look & feel Natuurlijk
Mediadikte 1000 µ
Levensduur 5 jaar
Ondergrond Vlak
Kleefkracht Zelfklevend