Avery Denisson Sustainability Award

Of hoe een duurzame samenwerking tussen CBRE, Triakon, Organoid en PantoonBenes in de prijzen viel bij de Avery Sustainability Initiative Awards.

Het uitgangspunt? Het beste van de natuur binnenbrengen in de CBRE Workspaces en op die manier het welzijn, de productiviteit en creativiteit verhogen van hun werknemers. Wil je weten hoe we met onze gekozen prijs verder inzetten op milieuverantwoordelijkheid? Lees dan eerst onze case studie door en ontdek het onderaan!Connectie met de natuur

In een wereld waar stedelijke landschappen onze horizon domineren en de natuur ver weg lijkt, is de wens om opnieuw verbinding te maken met de natuur nog nooit zo sterk geweest. Naarmate de bewustwording van de helende effecten van de natuur op het welzijn groeit, omarmen bedrijven in verschillende sectoren duurzaamheid en biophilic design om harmonieuze ruimtes te creëren. Onder deze visionaire pioniers springt de samenwerking tussen CBRE, Triakon, PantoonBenes en Avery Dennison eruit als een baken van innovatie, die binnen omgevingen transformeert en een duurzame toekomst promoot.

cbre

Partnership

Met ongeveer 115.000 professionals in meer dan 100 landen is CBRE het toonbeeld van uitmuntendheid in commercieel vastgoed. Als wereldleider in de branche zet CBRE de norm voor milieuvriendelijke oplossingen. Hun visie gaat verder dan het bouwen van gebouwen; ze creëren ruimtes die de gezondheid en het welzijn van hun gebruikers prioriteren. De toewijding van Avery Dennison Organoid om de natuur naar binnen te brengen, overstijgt traditioneel interieurontwerp. Hun zelfklevende natuurlijke oppervlakken herdefiniëren binnenruimtes door ze te integreren met de schoonheid van de buitenwereld. Het resultaat? Omgevingen die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook bijdragen aan een positief mentaal en fysiek welzijn. Door samen te werken met Triakon, stemt PantoonBenes zijn waarden af op die van zijn partners en stimuleert zo duurzame oplossingen in interieurontwerp. Hun toewijding aan het bevorderen van milieuvriendelijke materialen en praktijken legt de weg vrij voor een groenere toekomst in België. Triakon's expertise als converter, installateur en partner vult CBRE's toewijding aan duurzaamheid aan. Samen versterken ze de impact van duurzaam interieurontwerp, waardoor ruimtes worden gecreëerd die welzijn en milieuverantwoordelijkheid inspireren.


organoid

Organoid

Avery Dennison Organoid's Skellett Leaves Black Translucent zijn de enkele skeletbladeren, afkomstig van echte gedroogde rubberboombladeren. Ze stralen een etherische charme uit door hun antracietkleurige en doorschijnende uiterlijk. De combinatie van diepe antracietkleuren en transparantie creëert een opvallend visueel contrast. CBRE Global Workspace Solutions gaat verder dan esthetiek bij het verhogen van het welzijn en de productiviteit van werknemers.

Laat ons eens dieper duiken in hoe deze skeletbladeren, een positieve invloed hebben op het welzijn en de productiviteit van werknemers, terwijl ze een unieke oplossing bieden voor vergaderruimtes met privacy.

  • Rust en kalmte: Te midden van de drukte van het werk kunnen werknemers troost vinden in de natuurlijke elementen die een kalmerend effect teweegbrengen.
  • Verbeterde creativiteit: De natuur wordt al lang erkend als een bron van inspiratie en creativiteit. De aanwezigheid van Organoïd Skellett Leaves moedigt werknemers aan om hun verbeeldingskracht te gebruiken en innovatief te denken.
  • Stressvermindering: De natuurlijke wereld heeft een diepgaand vermogen om stress en spanning te verlichten, wat bijdraagt aan een verbeterd welzijn en mentale helderheid.
  • Connectie met de natuur: Als mensen hebben we een inherente connectie met de natuur. De Skellet Leaves herinneren aan deze verbinding, zelfs binnen de grenzen van een kantoor.
  • Productiviteitsboost: Een werkruimte die lichtheid en welzijn prioriteert, leidt tot een verhoogde productiviteit van werknemers. De serene omgeving die wordt gekoesterd door de Skellett Leaves verbetert de focus en concentratie, wat resulteert in een hogere efficiëntie en tevredenheid op het werk.
  • Doorzichtige privacy: De Skellet Leaves met hun doorschijnende aard creëren een elegante maar effectieve privacy-scherm voor vergaderruimtes. Ze bieden een subtiele scheiding van de ruimte terwijl zacht, diffuus licht de kamer doordringt.
De integratie van Organoid bij het CBRE Global Workspace Solutions-kantoor in Brussel heeft het concept van een goed uitgebalanceerde en inspirerende werkplek herdefinieerd. Een werkplek waar medewerkers zowel professioneel als persoonlijk kunnen gedijen.

the ocean Cleanup

Hopelijk hebben we jullie met deze case studie kunnen overtuigen om Biophilic design te overwegen en zo bij te dragen aan duurzaam interieur desing dat bovendien welzijn, creativiteit en productiviteit kan verhogen in werkruimtes. Oh ja, onze prijs nog! We kregen €1000 om te doneren aan een goed doel. We waren het er intern unaniem over eens en dus werd het ‘The Ocean Cleanup’. Het ecologische en maatschappelijke nut hiervan hoeft verder geen betoog veronderstellen we

← Vorige Volgende →