Selecteer uw favorietenlijst

Lamidesk SuperSpeed CNC

Lamidesk SuperSpeed CNC is een gebruiksvriendelijke applicatietafel met gemotoriseerde aansturing. Hierdoor kan u eenvoudig en zonder hulp, grote prints lamineren of monteren. Produceer snel en ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Applicatietafel
  • Gemotoriseerde aansturing
Meer specificaties
SKU:
LAM SS 500 160
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Lamidesk SuperSpeed CNC is te bestellen in veelvoud van 1
Lamidesk SuperSpeed CNC is een gebruiksvriendelijke applicatietafel met gemotoriseerde aansturing. Hierdoor kan u eenvoudig en zonder hulp, grote prints lamineren of monteren. Produceer snel en gemakkelijk signalisatie zoals banners, reclameborden, panelen en verkeersborden.

Éénpersoons bediening
Het grootste voordeel van de Lamidesk SuperSpeed CNC is de éénpersoons bediening. Dankzij de gemotoriseerde aandrijving en dubbel voetpedaal heeft u uw handen vrij voor een precieze positionering van de te verwerken materialen.

Efficiënt werken
De bediening van dit toestel verloopt volledig automatisch via een centraal bedieningspaneel dat steeds binnen handbereik is. Zo staat de Lamidesk SuperSpeed garant voor een snel en eenvoudig productieproces.

CNC aandrijving
Lamidesk Designers hebben ondervonden dat tijdens het monteren of appliceren de wals telkens opnieuw drie bepaalde posities inneemt. Dankzij de CNC-aansturing kan u als operator deze posities zelf bepalen, afgestemd op uw wensen.

Beschikbaar in verschillende afmetingen
Lamidesk SuperSpeed is verkrijgbaar in 5 afmetingen. U kunt kiezen tussen een breedte van 1.60 of 2.10 meter. De Lamidesk van 1.60 meter breed is verkrijgbaar in 3, 4, 5 en 6 meter lengte, de Lamidesk van 2.10 meter breed in 3, 4 en 5 meter lengte.

Meer weten over Lamidesk SuperSpeed? Lees meer
Specificaties
Afmetingen 570 x 170 x 121.20 cm
Assortiment Applicatietafels
Geschikt voor Rol, Vel
Merk Lamidesk
Eenheid per stuk
Werkoppervlakte 1625 x 5050 mm
Aansturing Gemotoriseerd