Lamidesk applicatietafel

Lamidesk SuperSpeed CNC

Lamidesk Superspeed

Zorgeloos monteren en appliceren, zonder luchtbellen of plooien

Lamidesk SuperSpeed CNC is een gebruiksvriendelijke applicatietafel met gemotoriseerde aansturing. Hierdoor kan u eenvoudig en zonder hulp grote prints lamineren of monteren. Produceer snel en gemakkelijk signalisatie zoals banners, reclameborden, panelen en verkeersborden.

Elke geschikte ondergrond is mogelijk, zoals glas, acrylaat, karton, pvc, schuimplaat, zelfklevende folie, borden, plaatmateriaal, glas, spandoek, metaal en hout, etc. De machine is door de optionele verwarmde roller zeer geschikt voor het monteren van foto's en prints achter glas.

lamidesk eenspersoons bediening

Eenpersoons bediening

Het grootste voordeel van de Lamidesk SuperSpeed is de éénpersoonsbediening. Dankzij de gemotoriseerde aandrijving en dubbel voetpedaal heeft u uw handen vrij voor een precieze positionering van de te verwerken materialen.

lamidesk aandrijving

CNC aandrijving

De bediening van dit toestel verloopt volledig automatisch via een centraal bedieningspaneel dat steeds binnen handbereik is. Zo staat de Lamidesk SuperSpeed garant voor een snel en eenvoudig productieproces.

lamidesk voetschakelaar

Dubbele voetschakelaar

Met de dubbele voetschakelaar kunt u de beweging van de wals van beide kanten regelen en hoeft u als operator niet steeds van positie te wisselen. Met de drie knoppen kan u de wals verplaatsen naar vooraf instelde posities, zodat u nog sneller kan werken.

Efficiënter werken dankzij CNC aandrijving

Lamidesk Designers hebben ondervonden dat tijdens het monteren of appliceren de wals telkens opnieuw drie bepaalde posities inneemt. Dankzij de CNC-aansturing kan u als operator deze posities zelf bepalen, afgestemd op uw wensen. Hierdoor werkt u sneller en efficiënter!

lamidesk ergonomisch

Lamidesk SuperSpeed is verkrijgbaar in verschillende breedtes

Lamidesk Easy Shift is verkrijgbaar in 5 afmetingen. U kunt kiezen tussen een breedte van 1.60 of 2.10 meter. De Lamidesk van 1.60 meter breed is verkrijgbaar in 3, 4 en 5 meter lengte, de Lamidesk van 2.10 meter breed in 3 en 4 meter lengte.

Kies uw opties

lamidesk verwarmde wals

Verwarmde wals

Als u prints achter glas of plexiglas monteert, moet u een verwarmde wals hebben, omdat de lijm absoluut transparant moet zijn. De verwarmde wals levert dan een perfect resultaat op. Vooral voor fotografen en bedrijven, die veel met glasproducten werken, is de verwarmde rol een aanbevolen optie.

lamidesk LED

Verlichting

De machine kan worden geleverd met een tafel verlicht door LED-strips, waardoor het hele werkblad is verlicht. Het materiaal wordt vanaf de onderzijde verlicht, zodat u zo optimaal mogelijk uw werk kan positioneren.