Hulp bij kiezen

Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te begeleiden tot de juiste oplossing. Het grote aanbod zorgt ervoor dat deze zoektocht vaak niet eenvoudig is. Daarom hebben we verschillende hulpmiddelen die u kan gebruiken om snel tot het juiste product te komen.

Filters & specificaties

We hebben onze filters zo ingesteld dat u op verschillende specificaties kan zoeken. Bent u op zoek naar een opake vinyl, een tijdelijke muursticker of transparante printfilm voor op vensters? Duidt aan wat u zoekt en de mogelijke opties worden ingeperkt zodat u snel het ideale product vindt.

Oplossingen

Om u verder bij te staan, hebben we verschillende oplossingen voor u verzameld.  Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor muur- raam- of vloerdecoratie? Bekijk onze oplossingen, te vinden in ons hoofdmenu. Opnieuw zullen de filters u verder helpen bij het maken van uw keuze.

Zoekfunctie

U kan ook producten vinden via onze zoekbalk bovenaan. Als u de naam of referentie kent van het product dat u wil bestellen, kan u deze meteen opzoeken. U kan ook zoeken op toepassingen. Dankzij de verschillende tags die we in onze webshop hebben verwerkt, kan u in één klik een overzicht krijgen van de mogelijke oplossingen die wij u kunnen aanbieden. Zoek op bv. behangpapier, frontlit banner of rakel en u vindt meteen wat u zoekt. De zoektermen die u ingeeft, zullen wij gebruiken om onze zoekfunctie verder te optimaliseren. Zo kunnen wij u steeds beter ondersteunen in het keuzeproces. Lees meer over cookies.

Heeft u nog vragen?

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.