XL reklame investeren in HP Latex 800 W

Investeren in onzekere tijden! XL Reklame doet het u voor! Dankzij de allernieuwste HP Latex 800W met hoge printsnelheden én witte inkt, is XL-Reklame klaar voor de komende drukte.

HP Latex, de meest duurzame printoplossing

De HP Latex technologie is niet nieuw voor XL Reklame, en met deze 4de generatie Latex inkten kiest men voor continuïteit en een korte workflow eigen aan het directe droogproces van deze inkten. De rekbaarheid van de latex inkten, zo belangrijk voor Car wrappings, is daarbij eveneens een belangrijk element samen met het ecologische aspect. Verschillende certificaten garanderen een veilige werkomgeving, een gezondere binnenlucht en beperken de milieu-impact van het printen tot een minimum. De nieuwe printer-serie gaat hier zelf nog een stap verder met zijn recycleerbare kartonnen cartridges.

Witte inkt die deuren opent

Dankzij de witte inkt kan XL Reklame nu ook printen op gekleurde en transparante materialen. Een typische toepassing hiervan zijn raamstickers, waar krachtige, intense kleuren belangrijk zijn voor de zichtbaarheid. Een witte toplaag zorgt ervoor dat de kleuren schitteren en dankzij de speciale sandwich-techniek kan er zelfs dubbelzijdig geprint worden! Bij deze techniek bestaat uw print uit 3 lagen, kleur - wit - kleur.

Lees meer over HP Latex