Roland TrueVIS AP-640

Roland AP-640

Rolands eerste resin printer

TrueVIS kwaliteit met resin inkt

De TrueVIS AP-640 herdefinieert het resin printproces met hoogwaardige kleurpigmentatie op een brede waaier van materialen. De nieuwe resin inkt op waterbasis biedt sneldrogende, krasbestendige en veilige resultaten op verschillende media zoals papier, folie, vinyl en textiel.
Door de sterk geconcentreerde kleurpigmentatie is een zwaardere verzadiging mogelijk ten opzichte van conventionele resin inkten. De ECO-UV5 inkten zijn daarnaast ook nog GREENGUARD Gold-gecertificeerd, wat ideaal is voor toepassingen binnenshuis.

Belangrijke kenmerken

droogsnelheid resin inkt

Snelle droogtijd

Dankzij de zeer productieve droogeenheid kunnen prints snel en volledig drogen voordat ze naar het volgende proces gaan

cmyk + optimizer

CMYK + optimizer

De printkoppen zijn opgesteld in een dubbele, verspringende formatie met een optimizer-printkop en een speciale CMYK-printkop voor een fijnere punt, wat resulteert in nauwkeurigere kleur- en beeldresultaten.

media mogelijkheden

Verschillende media

Resin drukt met hoge kleursaturatie op een breed scala aan gecoate en ongecoate media, waaronder non-PVC, vinyl, papier, film en meer.

ecolabel

Ecolabel

GREENGUARD Gold-gecertificeerde TrueVIS-resin inkt voldoet aan de strengste normen voor lage VOC-emissies in de binnenlucht.

variadot

Variable Dot Printing

Dankzij variabele druppelgroottes behaalt u nauwkeurigere kleur- en beeldresultaten

ap-640 dryer unit

Waarom kiezen voor Roland AP-640?

Een vlot printproces is natuurlijk heel belangrijk. De Roland AP-640 biedt alle voordelen van resin, maar met de gekende TrueVIS kwaliteit. Door verschillende functies te verbeteren zorgt het toestel voor een zeer snelle droogtijd en superieure kleur- en beeldproductie op een breed scala aan media.

  • Levendige kleuren en natuurlijke printkwaliteit
  • Brede waaier aan materialen mogelijk
  • Productieve droogeenheid
  • Sneldrogende, krasbestendige en veilige resultaten

Herdefiniëring van het Resin printproces

Premium resin inkt

De TrueVIS resin inkt zorgt keer op keer voor verbluffende resultaten. In combinatie met hoogwaardige en betrouwbare TrueVIS functies wordt er voor een optimale kleurreproductie gezorgd. De sterk geconcentreerde kleurpigmentatie maakt zwaardere verzadiging mogelijk voor een optimale impact op papier, textiel, canvas, behang, non-PVC materialen en andere media.
Daarnaast voldoen de ECO-UV5 inkten aan de strenge normen voor lage chemische emissies, wat ze ideaal maakt voor toepassingen binnenshuis. De True Rich Color 3 preset zorgt mede voor maximalisatie van de kleurlevendigheid wat neutrale grijstinten, natuurlijk huidtinten en vloeiende verlopen mogelijk maakt.

ap-640 inkt systeem
roland connect app

Roland DG Connect app

Naast een vlot proces heeft het een grote meerwaarde uw printoperatie te monitoren. Dankzij de Roland DG Connect app krijgt u een gedetailleerd inzicht in uw gehele printoperatie, terwijl het apparaat blijft werken met optimale printprestaties om stilstand te verminderen en de werkefficiëntie te verbeteren.

Superieure kleur- en beeldproductie

De nieuwe ontwikkelde resin inkt op waterbasis zorgt in combinatie met de True Rich Color 3 preset voor levendige kleuren en een natuurlijke printkwaliteit op een brede waaier van materialen.

AP-640 Canvas art
AP-640 floor and wall prints
AP-640 wall graphics
AP-640 Coffee bags
AP-640 wall banner
AP-640 wallpaper