Persbiz: digitaal e-commerce platform

Wat is Persbiz?

E-commerce platvorm voor web-to-print

PersBiz is een e-commerce platform gecreëerd door Roland DG voor creatievelingen in print & sign. Met dit platform kunt u online een breed scala aan geprinte producten verkopen, ze door uw klanten laten aanpassen, personaliseren en bestellen.

PersBiz is eenvoudig te gebruiken en laat zich perfect in uw bestaande workflow integreren. Het biedt u de mogelijkheid om uw assortiment te verbreden, uw workflows en klantrelaties te verbeteren, en uw winstmarges voelbaar te verhogen!

Gratis demonstratie aanvragen

Verkoop online en laat uw bedrijf groeien

Uw klanten kunnen producten personaliseren en previewen in een gestroomlijnde interface, die voorzien is van uw eigen huisstijl en hun artikelen meteen en veilig online betalen. Met de Production Center-module beheert u orders van klanten, verwerkt u het bestand van de klant en kunt u binnen enkele ogenblikken na ontvangst van de opdracht printen. Het aangeleverde PDF-bestand kan met eender welk uitvoerapparaat geprint worden, ongeacht het merk of type.

U hebt geen technische expertise nodig en onze experten ondersteunen u in elke fase van het proces, van de implementatie tot de uitrol.

Bekijk de web-to-print pakketten

Onmiskenbare voordelen voor uw bedrijf

PersBiz maakt de online verkoopervaring eenvoudiger en helpt u dankzij zijn vele exclusieve voordelen om de loyaliteit van uw klanten te verhogen, nieuwe klanten aan te trekken, meer omzet te genereren en nieuwe producten voor specifieke markten te ontwikkelen:

Veilig en passend bij uw bedrijf
Breid uw markt uit en verhoog winst
Werkt in combinatie met uw website
Bevordert uw online aanwezigheid op social media
Biedt een ruim assortiment aan personaliseerbare artikelen

Een veelvoud aan uitvoeropties

Als signmaker en print service provider bepaalt u zelf wat u wilt verkopen uit een verscheidenheid aan standaardartikelen, zoals signage, banners, backlits, stickers, posters, outdoor graphics, t-shirts, mokken, onderzetters en nog veel meer.

U kunt nieuwe artikelen toevoegen om uw aanbod uit te breiden of artikelen verbergen die niet bij uw bedrijf passen, wat resulteert in een catalogus van kant-en-klare producten die zijn afgestemd op uw mogelijkheden en klanten. U kunt ook speciale promoties aanbieden op bepaalde artikelen voor seizoensgebonden evenementen, verkoop, einde van de voorraad of productlanceringen.

Soepel bestel- en leveringsproces

PersBiz biedt een overtuigende gebruikerservaring en een soepel aankoopproces voor uw klanten en prospecten, ongeacht waar ze zich bevinden.

Vanuit het comfort van hun kantoor of zelfs thuis kiezen kopers uit een unieke selectie van artikelen om te personaliseren, voegen ze naar wens afbeeldingen of teksten toe, duiden ze de gewenste hoeveelheid aan en plaatsen ze hun bestelling. In een paar klikken wordt de bezoeker van de selectie naar de aankoop begeleid. U ontvangt meteen een printklaar bestand, plant dit in uw workflow en levert de geprinte artikelen aan.

Personaliseer uw Persbiz

De grafische interface van PersBiz is gebruikslaar en kan volledig worden aangepast met uw eigen logo, afbeeldingen en teksten, om een consistente klantervaring te creëren naargelang uw branding en aanbod. Uw homepage toont uw productcatalogus waaruit bezoekers de gewenste artikelen kunnen selecteren, personaliseren en bestellen.

Beide PersBiz-pakketten stellen u in staat om uw online aanwezigheid centraal te beheren. U heeft volledige controle over de look en feel van de webpagina, het orderbeheer en het print- en leveringsproces. Indien u gebruikt maakt van PersBiz Business eCommerce geldt dit eveneens voor de afzonderlijke winkels die u bedient.

Hoe werkt Persbiz?

Verkopen, printen, leveren!
Klant bestelt veilig en eenvoudig
U ontvangt een printklaar bestand
U print de bestanden
U levert de gepersonaliseerde artikelen

Twee web-to-print pakketten
ontwikkeld op maat van uw bedrijf

Uw bedrijf is uniek en de behoeften van uw klanten variëren. Hoewel 'one-size-fits-all' voor sommige modeartikelen goed werkt, begrijpen we dat personalisatie steeds belangrijker wordt, zowel voor de artikelen die u verkoopt als voor de online ervaring van uw klanten. Daarom bieden wij u twee verschillende PersBiz pakketten ter beschikking: PersBiz eCommerce en PersBiz Business eCommerce.

PersBiz eCommerce

PersBiz eCommerce is een compleet web-to-print e-commerce platform waarmee u eenvoudig online verkoopt. Het is volledig aanpasbaar en bevat meer dan 1.000 kant-en-klare ontwerpen.

U beschikt over een gebruiksvriendelijke design editor en online betaalmodule, naadloos geïntegreerd op één platform om de gebruikerservaring te optimaliseren en uw workflows te stroomlijnen. U ontvangt de orders via de Production Center Module, waarna u meteen kunt printen en leveren.

€ 250,00/maand
Gratis demonstratie aanvragen

PersBiz Business eCommerce

PersBiz Business eCommerce is een geavanceerd pakket voor signmakers en print service providers die een breed scala aan klanten met specifieke behoeften bedienen. Het bevat alle functies van de eCommerce versie, met extra mogelijkheid om klantspecifieke webwinkels te beheren.

Retailers, sportclubs, horecazaken, autodealers zijn voorbeelden van frequent terugkerende klanten die regelmatig een reeks specifieke artikelen aankopen. Corporate kledij, signalisatie, geprinte reclameboodschappen, relatiegeschenken, enzovoort worden in enkele klikken bijbesteld in dit binnen een gebruiksvriendelijke en vertrouwde omgeving.

Met PersBiz Business eCommerce creëert u een beveiligde webwinkel voor deze klanten. Uw klant bestelt de benodigde artikelen tegen vooraf vastgestelde prijzen, zonder dat er tientallen artikelen worden aangeboden die ze nooit zouden bestellen. U kunt tot 49 specifieke online winkels opzetten met unieke inventarissen en gepersonaliseerde catalogi voor verschillende klanten.

Klanten krijgen toegang tot op maat gemaakte online productportfolio's waaruit ze items kunnen selecteren en bestellen, ongeacht hoe ver ze fysiek van uw locatie verwijderd zijn.

€ 290,00/maand
Gratis demonstratie aanvragen

Geniet van een vertrouwde en kwalitatieve ondersteuning

Zakelijke en technische ondersteuning zijn van cruciaal belang voor het succes van elke nieuwe commerciële onderneming. Bij PantoonBenes kunt u rekenen op een gemotiveerd en getalenteerd team met diepgaande product – en marktkennis.

Ons supportteam staat voor u klaar met advies en technische hulp tijdens elke fase van de implementatie, zodat u zich volledig kunt blijven focussen op uw bestaande én nieuwe bedrijfsactiviteiten!

Veelgestelde vragen over Persbiz

Hoe kan ik een PersBiz-licentie krijgen?

Registreer uw bedrijf en uw toestel op myRoland, indien u nog niet geregistreerd bent. Zodra u geregistreerd bent, kunt u uw PersBiz-licentie kopen.

Kan ik na het kopen van een PersBiz-licentie meteen beginnen?

Ja, de bevestiging van uw winkel krijgt u heel gauw. De winkel is eenvoudig op te zetten vanaf de backend, waaruit u logo's, afbeeldingen en teksten kunt toevoegen. U kunt dan het uiterlijk van uw online winkel kiezen uit meer dan 1000 ontwerpen die gekoppeld zijn aan templates die door klanten worden gebruikt. Klanten kunnen ook hun eigen ontwerp uploaden om artikelen te personaliseren.

Kan ik bij de aankoop van een PersBiz-winkel de naam kiezen?

Ja, u kunt de naam van uw winkel kiezen om toe te voegen aan de PersBiz URL. De uiteindelijke naam zal dus www.persbiz.com/uwnaam zijn.

Moet ik zorgen voor de hosting en de registratie van webdomeinen?

Nee. Het platform wordt gehost op onze server, in een veilige en beschermde omgeving. We geven u het volledige online platform en de URL, klaar voor gebruik.

Bevat PersBiz zowel redactie- als verkoopmodules?

Ja. In tegenstelling tot andere platformen waar u het redactieplatform en de online shop met elkaar moet verbinden, wordt dit in PersBiz gecombineerd om een naadloze aankoopervaring te bieden zodat u geen ingewikkelde technische configuraties hoeft te doen.

Wie zal mij ondersteunen bij het opzetten van het platform?

PersBiz wordt klaar voor gebruik bij u afgeleverd. U hoeft alleen maar uw merk toe te voegen, de artikelen die u wilt verkopen te configureren, en vervolgens de betaalmiddelen en leveringsprocedures in te stellen. Installeer dan het Production Center. Dat kunt u zelf doen, want het platform is intuïtief en er is gedegen online hulp waarbij alles stap voor stap wordt uitgelegd. En als u extra hulp nodig heeft, kan u steeds rekenen op het PantoonBenes supportteam

Kan ik naast de Roland-apparaten ook andere apparaten aansluiten?

Ja, maar u moet minstens één Roland-apparaat geregistreerd hebben op myRoland.

Hoe moet ik de keuze maken tussen PersBiz eCommerce en PersBiz Business eCommerce?

Het pakket PersBiz eCommerce is een volledige winkel die voor iedereen toegankelijk is. Als u direct wilt beginnen met artikelen te verkopen aan nieuwe en bestaande klanten, stellen wij voor om deze versie te kopen. Als u online wilt verkopen, maar u bedient ook terugkerende klanten met specifieke behoeften zoals franchises, resellers en ketens, waarvoor u graag exclusieve catalogi met vaste prijzen wilt creëren, dan is PersBiz Business eCommerce de juiste keuze.

Kan ik zakelijke klanten een speciale login geven, zodat ze kunnen kopen wat ze willen?

Ja, maar om dit te doen moet u de PersBiz Business eCommerce licentie kopen.

Kan ik upgraden van PersBiz eCommerce naar PersBiz Business eCommerce?

Ja, dat kan, u kunt hiervoor contact opnemen met ons supportteam.

Wat is het Production Center?

Het PersBiz Production Center is de tool waarmee uw bestellingen worden gedownload van de backend van uw winkels. Het slaat de PDF- of JPG-bestanden automatisch op uw computer op, samen met het ordergerelateerde jobticket.

Ik heb al een website. Hoe kan ik PersBiz integreren?

Elk PersBiz artikel heeft een unieke link. Deze link wordt gebruikt als een hyperlink op uw bestaande website om kopers naar uw PersBiz ecommerce winkel te brengen.

Ik wil een aantal specifieke artikelen verkopen, die beschikbaar zijn in de PersBiz catalogus. Is dat mogelijk?

Ja. Via de backend kunt u beslissen wat u wilt verkopen en wat er verborgen moet worden, evenals de prijsstelling voor elk item.

Welk bestandsformaat moet ik downloaden?

Voor elk artikel kunt u kiezen voor een JPG of een PDF-bestand.

Kan ik mijn templates bijwerken?

PPersBiz biedt reeds verschillende standaard templates en producten aan via de standaard catalogus. U kunt bestaande templates echter ook dupliceren en bewerken. Als u een specifieke template nodig heeft die nog niet beschikbaar is in de algemene catalogus, kunt u hiervoor contact opnemen met ons supportteam.

Wat zijn de verkoopbare artikelen meegeleverd in de catalogus?

Elke PersBiz-licentie wordt geleverd met meer dan 1.000 aan templates gekoppelde ontwerpen. Voorbeelden hierin zijn banners, roll-ups, Wallcovering, stickers, T-shirts, canvas prints, fotoprints en kussens telefoonhoesjes.

Wat als ik mij bedenk? Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Bij elke de aankoop van een PersBiz-licentie verbindt u zich voor een contract van 12 maanden, met een maandelijkse betaling, die maandelijks op uw creditcard wordt afgeboekt. U kunt het contract altijd drie maanden voor de verlenging opzeggen.

Wat gebeurt er als ik mijn maandelijkse betaling annuleer?

Wanneer u uw maandelijkse betaling annuleert, is de winkel nog een maand open. Na deze maand wordt uw winkel gedurende 60 dagen gesloten. Na deze periode worden uw winkels verwijderd.

Wanneer vindt de eerste betaling plaats, of is het betaling vooraf?

PersBiz wordt geleverd zonder enige investering of kosten vooraf. Wanneer u een PersBiz-licentie neemt, begint u de eerste van elke maand te betalen.