Beste klant, gelieve er rekening mee te houden dat wij gesloten zijn op 15/08/2022.

Kongsberg C

Kongsberg C is de nieuwe standaard voor high-end digitale snijtafels. 24/7 productie is geen probleem voor deze snijtafel, zelfs bij de meest uitdagende materialen. Kongsberg C heeft een ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Digitale snijtafel
  • 333 x 533 cm
  • Volledig modulair tooling systeem
Meer specificaties
SKU:
14 97 57 22
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Kongsberg C is te bestellen in veelvoud van 1
Kongsberg C is de nieuwe standaard voor high-end digitale snijtafels. 24/7 productie is geen probleem voor deze snijtafel, zelfs bij de meest uitdagende materialen. Kongsberg C heeft een maximum werkoppervlakte van 3.21x3.2m, een snelheid tot 100m/min en kan verder geautomatiseerd worden.

Kies uw Kongsberg C
Een groot verschil tussen de Kongsberg X en C is dat de Kongsberg C beschikt over een volledig modulair tooling systeem. Dit betekend dat je bij uw eerste configuratie niet één bepaalde snijkop moet kiezen, maar zelf volledige controle heeft over welke tools er al dan niet worden geconfigureerd. Vraag meer info hierover bij uw vertegenwoordiger!

Verwissel van tools zonder tijdverliezen
De Kongsberg C beschikt over een innovatief tooling systeem dat het verwisselen van tools zonder moeite laat verlopen. Elke tool is voorzien van een unieke barcode wat configuratiefouten opspoort. Daarbij is het systeem eenvoudig en snel te onderhouden. Naast zijn gebruiksvriendelijkheid is het systeem ook razendsnel en zeer accuraat, waardoor de productiviteit en kwaliteit voortreffelijk is.

Automatisatie
Kongsberg snijtafels laten u toe om op verschillende manieren uw productie te automatiseren, afhankelijk van uw behoeftes. Ga eenvoudigweg voor een multizone productie waar je twee sheets laadt en zo uw productie capaciteit verdubbeld. Kies voor sheet automatisatie zodat u automatisch vanaf een pallet materiaal kan laden. Kies voor roll automatisatie zodat u materiaal op rol kan versnijden. Zelfs robotic arms kunnen worden ingezet!

Workflow aangepast aan uw vereisten
Kongsberg voorziet niet alleen een High-end snijtafel, maar ook de software dat uw verpakkingsontwerp vertaald naar output voor uw snijtafel en zelfs voor uw print platen of digitale drukpers. Structureel design en one-up editing, sheet voorbereiding met herhalingen en markeringen, workflow automatisatie, screening en kleurmanagement: Het kan allemaal met Kongsberg's geïntegreerde verpakkingssoftware.
Specificaties
Afmetingen 333 x 533 cm
Assortiment Vlakbed snijtafels
Merk Kongsberg
Eenheid per stuk
Inzetbaar Snijden en frezen
Materialen Flexible media, Rigide substraten