Selecteer uw favorietenlijst

HP Latex R 1000

De HP Latex R1000 printer is de eerste hybride flatbed printer op 1.63 m voorzien van de gerenommeerde HP Latex inkt. Daarnaast is de machine nu ook uitgerust met de nieuwe HP Latex witte inkt, ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Hybride Latex printer
  • Voor flexibele én rigide materialen
  • Witte inkt
Meer specificaties
SKU:
K0Q45A
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
HP Latex R 1000 is te bestellen in veelvoud van 1
De HP Latex R1000 printer is de eerste hybride flatbed printer op 1.63 m voorzien van de gerenommeerde HP Latex inkt. Daarnaast is de machine nu ook uitgerust met de nieuwe HP Latex witte inkt, waardoor de printer het meest glanzende wit op transparante en gekleurde media kan afdrukken. De HP Latex R1000 printer is geschikt voor zowel flexiblele als rigide materialen. Door de 3 automatische, onafhankelijke vaccuüm kamers kunnen de materialen, tot 5.8 cm dik, continue geladen worden.

Het roll-to-roll systeem is geschikt voor rollen tot 68 kg. Door een uniek kantel mechanisme kunnen de printkoppen voor wit eenvoudig opgeslagen worden wanneer er geen wit geprint wordt. De witte inkt in de printer wordt dan rond gepompt waardoor er geen inkt verloren gaat.

Print geweldige kleuren op zowel harde als flexibele materialen
Met één technologie print u ecologisch & geurloos op zowel harde als flexibele materialen. Deze hybride printer maakt het mogelijk om afscheid te nemen van printen en monteren! Kies voor duurzame en flexibele inkt op waterbasis met hoge dekking. En dankzij de nieuwe HP Latex Overcoat zijn uw prints ook krasbestendig.

Breid uw aanbod uit met het meest glanzende wit
U print het meest glanzende wit op zowel transparante als gekleurde ondergronden. Daarbij zal deze high-opacity witte inkt niet vergelen na verloop van tijd. Dankzij de verwisselbare HP Thermal Inkject-printkoppen, verspil je geen inkt tijdens verschillende jobs. De witte inktkop wordt net zoals de andere kleuren automatisch onderhouden, Incl. recirculatie en nozzle checks.

Hogere productiviteit door slimmer printen
Vang productiepieken moeiteloos op met een hoge snelheid. Print tot wel 6,4 indoorplaten of 12 outdoorplaten per uur en laad continu. Geavanceerde engineering zorgt voor een hoge productiviteit met automatisch onderhoud, slim vacuüm en geassisteerd media laden. Daarbij is 3 jaar garantie inbegrepen bij de prijs van de printer.

Lees meer
Specificaties
Afmetingen 421 x 364 x 175 cm
Assortiment Vlakbed printers
Mediadikte 50,8 mm
Merk HP
Toepassing Duurzaam printen, Printers
Type Latex
Eenheid per stuk
Werkoppervlakte 162.5 x 305 cm
Mediadikte 50.8 mm
Rolbreedte 164 cm
Volume cartridges 3 l
Type Latex
Volume cartridges 3 l
Aantal kleuren 9 kleuren
Extra kleuren Wit
Kleurenconfiguratie 9 (CMYK+Lm+Lc+wit+optimizer+ overcoat)
Printoppervlakte 162.5 x 30
Snelheid 55 m²/u