HP Latex R flatbed printers

HP Latex R technologie

Print geweldige kleuren op zowel harde als flexibele materialen

Met één technologie print u ecologisch en geurloos op zowel harde als flexibele materialen. Deze hybride printer maakt het mogelijk om afscheid te nemen van printen en monteren! Kies voor duurzame en flexibele inkt op waterbasis met hoge dekking.

Onze HP Latex R vlakbed printers

HP Latex R 1000

HP Latex R 1000

  • Max. rolbreedte: 164 cm
  • 3 l inktcartridges
HP Latex R 2000

HP Latex R 2000

  • Max. rolbreedte: 249 cm
  • 5 l inktcartridges

Verhoog uw productiviteit
en print zorgeloos

Vang productiepieken moeiteloos op dankzij de hoge printsnelheid. Print tot wel 30 m² indoorplaten of 60 m² outdoorplaten en laad continu. Het R-series Care Pack biedt volledige ondersteuning, inclusief remote probleemdiagnose, service op locatie de volgende werkdag, vervangende onderdelen en firmware-updates.

Bekijk de video en ontdek waarom Publipunt heeft gekozen voor een HP Latex R vlakbedprinter.

Print duurzaam met HP Latex

HP Latex is dé technologie bij uitstek voor milieuvriendelijk printen en dit zowel in een binnen – als buitenomgeving. Bovendien is de inkt geurloos en hoeft u geen rekening te houden met droogtijden na het printen.

De HP Latex technologie beschikt tevens over verschillende milieucertificeringen zoals ECOLOGO, GREENGUARD GOLD, ENERGY STAR en EPEAT. Deze certificaten garanderen namelijk een veilige werkomgeving, een gezondere binnenlucht en beperken de milieu-impact van het printen tot een minimum.

Breidt uw aanbod uit met het meest duurzame wit

Print aan hoge kwaliteit met 6 kleuren plus wit op transparante of opake ondergronden. Het printresultaat neemt de glans en structuur van de ondergrond aan.

U produceert zowel matte, glanzende als hoogglanzende prints. In tegenstelling tot andere printtechnieken zal de HP Latex witte inkt niet vergelen na verloop van tijd. Bovendien is het een kostefficiënte optie, dankzij de uitneembare printkoppen.