Selecteer uw favorietenlijst

HP Latex 700 W

De HP Latex 700 W behoort tot de gloednieuwe generatie HP Latex printer serie , voorzien van witte inkt die nooit vergeelt, hogere printkwaliteit aan een hogere snelheid, meer toepassingsmogelijkheden ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Latex printer
  • Witte inkt
  • 1 liter cartridge
Meer specificaties
SKU:
Y0U23A
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
HP Latex 700 W is te bestellen in veelvoud van 1
De HP Latex 700 W behoort tot de gloednieuwe generatie HP Latex printer serie , voorzien van witte inkt die nooit vergeelt, hogere printkwaliteit aan een hogere snelheid, meer toepassingsmogelijkheden en meer flexibiliteit. Meer weten over de 4de generatie HP Latex printers? Lees meer hierover.

Milieuvriendelijk printen met HP Latex
HP Latex is de ultieme oplossing om milieuvriendelijke prints te maken voor zowel binnen - als buitentoepassingen op een zeer groot aantal materialen. Niet alleen zelfklevende media, maar ook backlit, papier, behang, textiel en vele andere materialen kunnen aan een zeer hoge kwaliteit worden vervaardigd.

De printtechnologie beschikt over verschillende milieucertificeringen zoals ECOLOGO, GREENGUARD GOLD, ENERGY STAR en EPEAT. Deze certificaten garanderen o.a. een veilige werkomgeving, een gezondere binnenlucht en beperken de milieu-impact van het printen tot een minimum. Bovendien zijn de plastic inktcartridges vervangen door Eco-Carton-inktcartridges. Deze innovatie reduceert het aandeel plastic met 80% en het aandeel CO2e met 66%.

Breidt uw aanbod uit met het meest duurzame wit
Print aan zeer hoge kwaliteit met 6 kleuren plus wit op transparante of opake ondergronden. In tegenstelling tot andere printtechnieken zal de HP Latex witte inkt niet vergelen na verloop van tijd. Bovendien is het een kostefficiënte optie, dankzij de uitneembare printkoppen en het slim circulatiesysteem.

Voldoe aan de vraag op piekmomenten met snelle responstijden
Laad uw rollen in een minuut of minder. Print aan snelheden tot 31 m²/uur outdoor kwaliteit (4 pass) en 21 m²/uur indoor kwaliteit (6 pass). Doordat de prints direct droog zijn, kunnen ze meteen worden verwerkt, gelamineerd, etc. De printer werkt geurloos en stoot geen schadelijke oplosmiddelen uit. Omdat de printkoppen door de gebruiker kunnen worden vervangen staat deze printer garant voor een continue printkwaliteit.

Maak uw eigen printprofielen
De HP Latex 700 W heeft een geïntegreerde spectrofotometer. Zo kan u zelf uw ICC-profielen automatisch aanmaken, waardoor u veel tijd bespaart en aan een hoge kwaliteit print.

4de generatie Latex inkten
De HP Latex 700 W maakt gebruik van de vierde generatie HP Latex inkt in combinatie met de Latex optimizer. Hierdoor worden de inktdruppels zeer nauwkeurig gepositioneerd wat zorgt voor een indrukwekkende kwaliteit-snelheid verhouding. Doordat er tevens een anti-kras middel aan de inkt is toegevoegd zijn ongelamineerde banners en stickers nog beter bestand tegen krassen. De nieuw ontwikkelde curing units zorgen voor een zeer korte opwarmtijd.

Monitor uw productie vanop afstand met de HP Latex Mobile-App
De Latex Mobile-App stelt u in staat om al uw HP Latex printers vanop afstand te monitoren. Deze app geeft u informatie over printopdrachten, de status van jobs en eventuele waarschuwingen. Zo zal u dus ook van bv. Thuis uw printopdrachten vanaf de start tot het einde op de voet kunnen volgen.
Specificaties
Afmetingen 256 x 79 x 142 cm
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 1 mm
Merk HP
Type Latex
Eenheid per stuk
Mediadikte 1 mm
Rolbreedte 162.5 cm
Volume cartridges 1 l
Type Latex
Volume cartridges 1 l
Aantal kleuren 7 kleuren
Extra kleuren Wit
Kleurenconfiguratie 7 kleuren (CMYK+Lc+Lm+wit)+optimizer
Snelheid 31 m²/u