HP Latex 630W Print & Cut

De HP Latex 630 printer serie is de nieuwste toevoeging aan de generatie HP Latex serie en staat voor innovatie in de grootformaat printindustrie. Snelheid, veelzijdigheid en duurzaamheid staan ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Latex printer
  • Witte inkt
  • Print & Cut Solution
Meer specificaties
SKU:
171K7A
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
HP Latex 630W Print & Cut is te bestellen in veelvoud van 1
De HP Latex 630 printer serie is de nieuwste toevoeging aan de generatie HP Latex serie en staat voor innovatie in de grootformaat printindustrie. Snelheid, veelzijdigheid en duurzaamheid staan centraal, daarnaast biedt L630 de mogelijkheid om te printen op een breed scala aan media - van dunne folie tot papier - met consistente hoge kwaliteit en indrukwekkende snelheden tot 35m²/uur. Ook gebruiksgemak is een grote troef zoals automatisch onderhoud, het vervangen van printkoppen en mindere complex gebruik van witte inkt (enkel bij L630W).

De Latex 630(W) draagt bij aan een milieuvriendelijkere productieomegeving, ondersteund door verschillende milieucertificeringen zoals ECOLOGO, GREENGUARD GOLD, ENERGY STAR en EPEAT. Deze certificaten garanderen o.a. een veilige werkomgeving, een gezondere binnenlucht en beperken de milieu-impact van het printen tot een minimum. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van Eco-Carton-inktcartridges in plaats van plastic. Deze innovatie reduceert het aandeel plastic met 80% en het aandeel CO2e met 66%.

Print & Cut Plus Solution
Een print- en snijervaring die tijd bespaart en efficiëntie verhoogt. DeHP Latex Print & Cut oplossingen zijn ideaal voor het produceren van hoogwaardige prints en nauwkeurige snijresultaten en dit tegelijkertijd!
Print & snijd in enkele stappen met de meegeleverde HP FlexiPRINT en CUT RIP. Daarnaast wordt foutloos snijden de standaard met behulp van het HP barcodesysteem en OPOS-configuraties.

Moeiteloos - doe het snel en eenvoudig
Bespaar tijd en ruimte met het snelle en geautomatiseerde laadsysteem aan de voorzijde. Print aan snelheden tot 35 m²/uur max. snelheid (2 pass) en 14 m²/uur standaard snelheid (6 pass). Doordat de prints direct droog zijn, kunnen ze meteen worden afgewerkt, gelamineerd, etc. De printer werkt geurloos en stoot geen schadelijke oplosmiddelen uit dankzij de latex inkttechnologie op waterbasis. Omdat de printkoppen op eenvoudig en snelle manier door de gebruiker kunnen worden vervangen staat deze printer garant voor een continue printkwaliteit.

Monitor uw productie vanop afstand met de PrintOS app
De PrintOS App stelt u in staat om al uw HP Latex printers vanop afstand te monitoren. Deze app geeft u informatie over printopdrachten, de status van jobs en eventuele waarschuwingen. Zo zal u dus ook bv. van thuis uw printopdrachten vanaf het begin tot het einde op de voet kunnen volgen.
Specificaties
Afmetingen 260 x 84.4 x 140 cm
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 0,5 mm
Merk HP
Type Latex
Eenheid per stuk
Rolbreedte 162.5 cm
Type Latex
Volume cartridges 1 l
Print & Cut Ja
Aantal kleuren 7 kleuren
Extra kleuren Wit
Kleurenconfiguratie 9 (CMYK+Lm+Lc+wit+optimizer+ overcoat)
Snelheid 35 m²/u