Supercolor HP latex installatie

Supercolor, is een print & sign bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het uitdenken en realiseren van visuele ervaringen. Hun team van professionals beschikt over de middelen en de ervaring die nodig zijn om een niveau van uitmuntendheid aan te kunnen bieden.



Supercolor is thuis in allerlei sectoren zoals horeca, retail en automotive en beschikt over een zeer uitgebreid gamma gaande van bestickering, displays, plexiwanden en printoplossingen. Recent zette het bedrijf een nieuwe stap vooruit met de aankoop van de HP Latex 3600 en HP Latex 800W.


HP Latex 3600 & 800W

Met de HP Latex technologie kunt u vrijwel op elk substraat printen met de hoogste kwaliteit, ideaal dus voor unieke en uitdagende print & sign oprachten. Daarnaast bieden de HP latex printers heel wat milieuvoordelen en zijn ze toonaangevend op het gebied van duurzame signage. De HP Latex 3600 is ontworpen om aan de meest veeleisende vragen in de markt van groot formaat printen te voldoen. Zijn indrukwekkende snelheid van 77 tot 180 m²/u, in combinatie met een resolutie van 1200 x 1200 dpi, maken deze printer uitermate geschikt voor de meest extreme toepassingen. De HP Latex 800 W behoort tot de gloednieuwe generatie HP Latex printer serie, voorzien van witte inkt die nooit vergeelt, hogere printkwaliteit aan een hogere snelheid, meer toepassingsmogelijkheden en meer flexibiliteit.


Veelzijdig, betrouwbaar & verantwoord

De HP latex technologie houdt rekening met alle aspecten van milieuvriendelijk printen, zoals de chemische processen, kwaliteit van de binnenlucht, productieprocessen en levensduur van de prints. De latex inkt op waterbasis biedt niet alleen consistente afbeeldingskwaliteit en duurzaamheid maar ook een aantrekkelijk milieuprofiel:

  • UL GREENGUARD GOLD-certificering wegens geurloos en lage chemische emissie, onder andere geschikt voor toepassingen in de gezondheidszorg
  • Voorkomen van reactieve monomeren en bevat geen luchtverontreinigende stoffen
  • Voldoet aan strenge gezondheids- en milieucriteria. Heeft UL ECOLOGO-certificering en voldoet aan veiligheidsnormen die worden gehandhaafd voor speelgoed
  • Maak afdrukken volledig recycleerbaar en ongevaarlijk door te printen met de HP latex inkt op milieuvriendelijke media
  • Inktcartridges vervangen voor HP Eco-Carton inktcartridges

Met HP Latex technologie heeft Supercolor de ultieme oplossing om milieuvriendelijke prints te maken voor zowel binnen - als buitentoepassingen op een zeer groot aantal materialen. Niet alleen zelfklevende media, maar ook backlit, papier, behang, textiel en vele andere materialen kunnen aan een zeer hoge kwaliteit worden vervaardigd.


Proficiat Supercolor met deze geweldige aanwinst en bedankt voor het vertrouwen in PantoonBenes!

Lees meer over de HP Latex printtechnologie