Vacature fulltime Back Office Support

Jouw toekomst in groot formaat druktechnologie

Over Pantoon

Bij Pantoon NV, gevestigd te Temse, zijn we met een team van twintig medewerkers een toonaangevende speler op het vlak van groot formaat digitale druktechnologie. Pantoon verkoopt groot formaat printers, toebehoren en diensten aan creatieve maakbedrijven binnen de grafische sector (buitenreclame, signalisatie, carwrapping e.a.) en binnen de architecturale markt, zowel binnen (wandbekleding, meubelbekleding, raamdecoratie enz.) als buiten (gevelrenovaties en energiebesparende raamfolies).


Back office support = administratieve krachtpatser

Als nieuwe Back Office Support ben je de administratieve krachtpatser die onze technische en commerciële afdelingen ondersteunt. Je bent een echt manusje van alles en bent betrokken bij diverse aspecten, van orderverwerking en -opvolging tot debiteurenbeheer, waardoor je direct bijdraagt aan een fantastische klantbeleving.

Hoe ziet jouw dag er zoal uit?

Je begint je dag met een verkwikkende klim richting ons kantoor op de eerste verdieping. Een stop in onze onlangs gerenoveerde keuken voor verse koffie zorgt voor een perfecte start. Dan duik je in de mailbox, bestelt onderdelen voor de technische dienst om een klant uit de nood te helpen of maakt een claim bij de leverancier omtrent een schadegeval, elk dossier handel je efficiënt af.

Daarna introduceer je de nieuwe producten op onze webshop en stuurt offertes en stalen op naar geïnteresseerde klanten. Als een bestelling binnenkomt met een backorder, volg je zowel de bestaande voorraad als de nabestellingen zorgvuldig op van begin tot eind.

Na de lunch ondersteun je de boekhouding en benader je tactvol klanten met openstaande betalingen, soms hoort daar een vriendelijke herinnering bij. Sluit je dag af door een klant blij te maken met de langverwachte carwrapfolie, waarna je tevreden en met een vrolijke groet naar huis vertrekt.


Jouw profiel
  • Ervaring in een administratieve of binnendienstfunctie of gelijkwaardige vaardigheden verworven door relevante opleiding
  • Uitblinker in administratie
  • Uitstekende kennis van Nederlands, met praktische kennis van Frans en Engels
  • Sterke vaardigheden in Office-pakketten, vooral Excel
Wat biedt Pantoon jou?
  • Een fulltime positie (39u/week) met 6 ADV-dagen bij vast dienstverband.
  • Competitieve verloning en extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques en groepsverzekering na vast dienstverband.
  • De kans om zelfstandig te werken binnen een gemotiveerd en collegiaal team.
  • De mogelijkheid om jezelf optimaal te ontplooien in je job.

Ben jij het administratieve talent waar we naar op zoek zijn en helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV naar raf.thibaut@pantoon.be en dan nodigen we je graag uit voor een leuke kennismaking. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons succesverhaal!

Over PantoonBenes