Emblem ERP130 Eco Recycle Paper

EMBLEM Eco Recycle Paper 130 is een gerecycleerd wit mat papier gemaakt uit 100% secundaire grondstoffen. Het is PVC-vrij, FSC® Recycled (FSC-C119162) gecertificeerd en heeft een Blue Angel ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Poster papier
  • Mat
  • UV, (eco-)solvent & Latex inkt
Meer specificaties
SKU:
50 22 01
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per rol.
Emblem ERP130 Eco Recycle Paper is te bestellen in veelvoud van 1
EMBLEM Eco Recycle Paper 130 is een gerecycleerd wit mat papier gemaakt uit 100% secundaire grondstoffen. Het is PVC-vrij, FSC® Recycled (FSC-C119162) gecertificeerd en heeft een Blue Angel eco-label. Het papier heeft een aangename feel door het volume en de oppervlaktecoating. Die coating zorgt ook voor een lager inktverbruik tijdens het printen. Geschikt voor alle gangbare latex- en UV-inkten. Typische indoor toepassingen zijn fotorealistische prints, posters, POS-reclame en displays.

Ecologisch gezien biedt het papier meerdere voordelen omdat het milieuvriendelijk wordt geproduceerd. Tijdens de productie wordt ongeveer 70 procent water en 60 procent energie bespaard in vergelijking met papier uit verse vezels. Dit vermindert de CO2-uitstoot en bespaart op natuurlijke hulpbronnen. Bovendien worden er geen chloor of gehalogeneerde bleekmiddelen gebruikt om het papier te bleken. Op het vlak van duurzaamheid is de ERP130 zeer milieuvriendelijk, het is PVC-vrij en FSC® Recycled (FSC-C119162) gecertificeerd en het beschikt over een Blue Angel eco-label.
Typische indoortoepassingen zijn fotorealistische prints, posters, POS-reclame en displays.
Specificaties
Assortiment Papier
Merk Emblem
Toepassing FSC gecertificeerd papier
Eenheid per rol
Grammage 130 g/m²
Inkt compatibiliteit Eco-Solvent, Latex, Solvent, UV
Normering FSC