Selecteer uw favorietenlijst

Roland VersaUV LEF2-300

Roland VersaUV LEF2-300 maakt het gemakkelijk om verbluffende, hoogwaardige foto's, afbeeldingen en tekst op bijna alle vlakke ondergronden te printen. In tegenstelling tot andere inkjetprinters wordt ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • UV printer
  • Printoppervlakte 77 x 33 cm
  • Max. dikte 10 cm
Meer specificaties
SKU:
80 LEF2 300
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Roland VersaUV LEF2-300 is te bestellen in veelvoud van 1
Roland VersaUV LEF2-300 maakt het gemakkelijk om verbluffende, hoogwaardige foto's, afbeeldingen en tekst op bijna alle vlakke ondergronden te printen. In tegenstelling tot andere inkjetprinters wordt ECO-UV-inkt direct op het oppervlak van het materiaal uitgehard, waardoor u direct op PVC, kunststoffen, canvas, hout, leer, stof, en vele andere materialen kunt printen. Deze desktop UV-printer kan voorwerpen tot 100 mm dik beprinten en de hoogtetolerantie van 2 mm vergemakkelijkt het printen op onregelmatige en gebogen objecten.

Personaliseer echt alles
De witte inkt zorgt ervoor dat de kleuren er op donkere of transparante substraten uitspringen. De optionele primer cartridge zorgt voor een betere hechting van de inkt op vele substraten zoals acryl en andere kunststoffen. Kortom, de VersaUV LEF2-300 kan gemakkelijk een breed scala aan items zoals smartphone-hoesjes, laptophoezen, promotieartikelen, prototypes, souvenirs, pennen, borden, gepersonaliseerde awards, cadeauartikelen en nog veel meer personaliseren. De UV-printer ondersteunt ook een optionele vacuümtafel en een optionele rotatiemal voor het bedrukken van flessen en andere cilindrische objecten.

Glans en 3D effecten
Naast full colour printen, kunt u hoogwaardige glans en matte afwerkingen produceren, evenals verbazingwekkend levensechte texturen, inclusief 3D-embossing met meerdere lagen transparante inkt. Tweeënzeventig kant-en-klare textuurpatronen zijn inbegrepen om direct na installatie te gebruiken, of u kunt uw eigen speciale effecten creëren.

Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig
LEF2-300 is eenvoudig in gebruik en beschikt over verschillende functies die het gebruiksgemak vergroten zoals o.a. een nieuw reinigingssysteem met starttimerfunctie. Zo kunt u bijvoorbeeld de printer inschakelen voordat u op kantoor aankomt en direct printen. U bespaart nog meer tijd dankzij de 40 job presets voor al meest populaire toepassingen, de positioneringsmal en het LED-uitlijningssysteem.

De luchtdichte afdekking beschermt de operator tegen UV-licht en voorkomt dat stof zich tijdens het printen op het oppervlak van het materiaal vastzet.

Krachtige VersaWorks RIP Software meegeleverd
De VersaUV LEF2-300 wordt geleverd met de nieuwste VersaWorks 6 RIP software, met een intuïtieve interface voor eenvoudige bediening en taakbeheer.
Specificaties
Afmetingen 187 x 96 x 58 cm
Assortiment Object printers
Mediadikte 100 mm
Merk Roland
Reeks Roland LEF2
Toepassing Objecten bedrukken
Type UV
Eenheid per stuk
Mediadikte 100 mm
Volume cartridges 220 ml & 500 ml
Type UV
Volume cartridges 220 ml, 500 ml
Aantal kleuren 6 kleuren
Extra kleuren Glossy, Wit
Kleurenconfiguratie 6 kleuren (CMYK+wit+ gloss)
Printoppervlakte 77 x 33 cm