Beste klant, gelieve er rekening mee te houden dat wij gesloten zijn op 15/08/2022.

Roland VersaUV LEF-12i

Gebruik de VersaUV LEF-12i om tekst, foto's, logo's of andere designs direct te printen op voorwerpen tot 10cm dikte. Voorbeelden zijn gadgets, geschenkartikelen, prototypes, industriële ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • UV printer
  • Personaliseer objecten
  • Max. printoppervlakte 30,5 x 28 cm
Meer specificaties
SKU:
80 LEF 12I
Log in om de prijzen te bekijken
Cyaan Inkt Cartridge
Magenta Inkt Cartridge
Yellow Inkt Cartridge
Black Inkt Cartridge
White Inkt Cartridge
Gloss Inkt Cartridge
Installatie door onze specialisten
Remote installatie
Zelf installeren
2 uur
4 uur
geen opleiding
Roland Protection Pack 1 year
Nee
Afhalen
Verzenden
Gebruik de VersaUV LEF-12i om tekst, foto's, logo's of andere designs direct te printen op voorwerpen tot 10cm dikte. Voorbeelden zijn gadgets, geschenkartikelen, prototypes, industriële onderdelen en elektronica. De LEF-12i maakt het dus mogelijk om snel en tegen een aantrekkelijke prijs alledaagse voorwerpen om te vormen in unieke, gepersonaliseerde hebbedingen. Met de LEF-12i kunt u printen op een oneindige groep materialen. Voorbeelden zijn PET, ABS, polycarbonaat, TPU, leer en textiel.

Speciale keuren
De LEF-serie is uitgerust met CMYK, witte en transparante inkt. De witte inkt geeft prachtige resultaten op zowel gekleurde als op doorschijnende voorwerpen. U kunt de inkt ook gebruiken als opake onderlaag, zodat de andere kleuren sterker naar voren komen. De transparante inkt creëert speciale effecten, zoals een matte of glanzende afwerking en reliëf. Denk bij reliëf bijvoorbeeld aan brailleschrift en geometrische patronen die u effectief kunt voelen. De ingebouwde LED-lamp zorgt ervoor dat de inkt meteen droogt. U kunt de beprinte voorwerpen dus direct gebruiken of verwerken. Ook kunt u zonder enig probleem op hittegevoelige materialen en voorwerpen printen.

Eenvoudig en energie-efficiënt
De LEF-12i is eenvoudig in gebruik en vraagt geen opwarming of afkoeling tussen printopdrachten, aangezien een LED-lamp de inkt uithardt. Deze lamp heeft een erg lange levensduur en verbruikt weinig energie. De LEF-12i is ook uitgerust met een kap die u beschermt tegen UV-licht en met een scherm dat ervoor zorgt dat er geen stof op het voorwerp valt tijdens het printen. Bovendien kunt u een afzuiginstallatie aansluiten op het toestel. Die kan op zijn beurt dienstdoen als tafel waarop u de printer plaatst.

Roland VersaWorks Dual
Dit toestel wordt geleverd met VersaWorks Dual, een krachtige en gebruiksvriendelijke RIP-software die speciaal werd ontworpen voor de Roland-inkjettechnologie. De software laat u toe uw toestel optimaal te gebruiken. Updates voor VersaWorks Dual kunt u gratis downloaden.
Specificaties
Afmetingen 100 x 87 x 55 cm
Assortiment Object printers
Mediadikte 100 mm
Merk Roland
Toepassing Objecten bedrukken
Type UV
Eenheid per stuk
Mediadikte 100 mm
Volume cartridges 220 ml
Type UV
Volume cartridges 220 ml
Aantal kleuren 6 kleuren
Extra kleuren Glossy, Wit
Kleurenconfiguratie 6 kleuren (CMYK+wit+ gloss)
Printoppervlakte 30,5 x 28 cm