Selecteer uw favorietenlijst

Roland VersaUV LEC2

De VersaUV LEC2 serie combineert UV-printen met snijden op rollenmateriaal tot max. 1mm dikte. Hij levert een uitstekende printkwaliteit op erg uiteenlopende materialen. Met de VersaUV LEC2 ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • UV printer
  • Max. mediabreedte 137 cm
  • Print & cut
Meer specificaties
SKU:
ROL LEC
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Roland VersaUV LEC2 is te bestellen in veelvoud van 1
De VersaUV LEC2 serie combineert UV-printen met snijden op rollenmateriaal tot max. 1mm dikte. Hij levert een uitstekende printkwaliteit op erg uiteenlopende materialen. Met de VersaUV LEC2 maakt u kwalitatief hoogstaande prototypes van verpakkingen, kleine series labels en stickers met speciale effecten, kunstposters, en nog veel meer.

Alles-in-één oplossing
De VersaUV LEC2 UV printers print de opdrachten en snijdt ze daarna automatisch uit. Zelf perforeren, lakken en reZo maakt u snel en efficiënt allerlei stickers, labels, hittetransfers voor textiel etc. Bovendien hebt u maar één toestel nodig, wat u ruimte, energie en geld bespaart.

Creëer speciale effecten
Door gebruik te maken van de nieuwste ECO-UV EUV5-inkten voor uitzonderlijk en hoogwaardig drukwerk, gaat Roland VersaUV LEC2 verder dan CMYK om u nog meer opties en flexibiliteit te bieden. Dankzij de transparante glanzende inkt creëert u een veelvoud aan speciale structuureffecten, reliëfafwerkingen en puntafwerkingen. De witte inkt laat u toe om op transparante of gekleurde ondergronden te printen en de primer zorgt voor een uitgebreide mediacomptabiliteit. Daarnaast kan u het beschikbare kleurengamma uitbreiden en merkkleuren perfect reproduceren dankzij rode en oranje inkt.

Enorme materiaalkeuze
De VersaUV reeks werkt met LED-lampen. Deze produceren geen hitte, waardoor u zonder probleem op hittegevoelige materialen kunt printen. De VersaUV print bijvoorbeeld op krimpfolie, PE, PET, BOPP, zelfklevende PVC, papier en mesh. Het is dus mogelijk te printen op originele materialen die voor de productie van verpakkingen en labels gebruikt worden.

Roland VersaWorks 6
Deze toestellen worden geleverd met VersaWorks 6, een krachtige en gebruiksvriendelijke RIP-software die speciaal werd ontworpen voor de Roland-inkjettechnologie. De software laat u toe uw toestel optimaal te gebruiken. Updates voor VersaWorks kunt u gratis downloaden.
Specificaties
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 1 mm
Merk Roland
Toepassing Printers
Eenheid per stuk
Print & Cut Ja
Aantal kleuren 4 kleuren, 6 kleuren, 7 kleuren, 8 kleuren
Extra kleuren Glossy, Wit
Kleurenconfiguratie 4 kleuren ( CMYKx2), 6 kleuren (CMYK +witx2 + glossx2), 6 kleuren (CMYK+witx2+ gloss)+primer, 7 kleuren (CMYK+oranje+rood+wit)+primer, 7 kleuren (CMYK+oranje+rood+witx2), 8 kleuren (CMYK +oranje+rood+wit+gloss)
Max. Resolutie 1440