Selecteer uw favorietenlijst

Roland VersaEXPRESS RF-640

Indrukwekkende printsnelheid en printkwaliteit, geavanceerde productiviteitsfuncties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ondersteuning maken de Roland VersaEXPRESS RF-640 tot de slimste keuze ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Eco-solvent printer
  • Max. mediabreedte 162,5 cm
  • 4 kleuren
Meer specificaties
SKU:
80 RF 64 00
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Roland VersaEXPRESS RF-640 is te bestellen in veelvoud van 1
Indrukwekkende printsnelheid en printkwaliteit, geavanceerde productiviteitsfuncties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ondersteuning maken de Roland VersaEXPRESS RF-640 tot de slimste keuze voor uw bedrijf. De efficiënte, betrouwbare en betaalbare Roland RF-640 produceert dag na dag uitstekende prints.

Geavanceerde printkwaliteit voor levendige kleuren met scherpe details
De RF-640 levert ongeëvenaarde printprestaties. Schitterende fotorealistische printkwaliteit tot 1440 dpi vrijwel zonder chromatische banding. Ondersteunt een ruime waaier van gecoate en ongecoate media. GREENGUARD Gold-gecertificeerde Eco-Sol MAX 2 inkten voor een breder kleurbereik en verhoogde dichtheid voor rijke, verzadigde kleuren. Allemaal troeven voor een breed scala aan toepassingen zoals signalisatie, posters, banners, verlichte displays, voertuigwraps en meer.

Gespiegelde printkopconfiguratie
De RF-640 is uitgerust met een dubbele gespiegelde CMYK-printkop (MYCKKCYM) die tijdens bidirectioneel printen rijke, levendige en consistente kleuren produceert. Op deze manier kan hij bij snelheden tot 48,55 m² per uur rijke en consistente kleuren afleveren.

Gebruikersvriendelijke functies verhogen uw productiviteit
De RF-640 is ideaal voor elke drukke printomgeving. De inktcartridges die aan de voorzijde worden geladen, kunt u vervangen zonder de printer te stoppen en opnieuw te starten. Met de verstelbare media-steunbeugels kunnen smalle of brede mediarollen met gemak worden verwerkt, terwijl de geïntegreerde take-up unit stabiel printen met hoge snelheden mogelijk maakt zonder dat toezicht nodig is. Met het innovatieve Roland Ink Switching System kan de printer automatisch overgaan op een nieuwe inktcartridge wanneer de originele cartridge opraakt, zodat met ECO-SOL MAX per kleur tot 1000 cc aan inkt mogelijk is.

Geïntegreerd tweefasen-verwarmingssysteem
De RF-640 is uitgerust met een ingebouwd, geïntegreerd tweefasen-verwarmingssysteem dat is ontworpen om, zelfs in modi met hoge snelheid, prints snel te drogen voor onmiddellijke verzameling door het opnamesysteem, afwerking, en installatie. Dit geavanceerde systeem biedt ruimte aan een breed scala aan mediaopties en regelt heel precies de juiste hoeveelheid warmte voor elke toepassing, met elke keer een uitmuntend resultaat.

Intelligente functies besparen tijd en moeite
Met de RF-640 bespaart u tijd dankzij intelligente functies zoals de mogelijkheid om inkt te vervangen zonder de printer te stoppen en opnieuw te starten, een iPad-app om de gemeenschappelijke printerfuncties op afstand te bedienen en de Roland OnSupport om meldingen per e-mail naar uw computer of mobiel toestel te sturen. U bent onmiddellijk productief dankzij de meegeleverde take-up unit voor onbeheerd printen en de VersaWorks RIP software voor een geavanceerde productiviteit. Gewoonweg geniaal.
Specificaties
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 1 mm
Merk Roland
Type Eco-solvent
Eenheid per stuk
Mediadikte 1 mm
Rolbreedte 162.5 cm
Volume cartridges 500 ml
Type Eco-solvent
Volume cartridges 500 ml
Aantal kleuren 4 kleuren
Kleurenconfiguratie 4 kleuren (CMYK)