Beste klant, gelieve er rekening mee te houden dat wij gesloten zijn op 15/08/2022.

Roland TrueVIS VF2-640

Met de nieuwe Roland TrueVIS VF2-640 grootformaat printer kiest u voor de uitzonderlijke combinatie van super levendige TR2-inkten inclusief het nieuwe Groen én Oranje, en de True Rich Colour 2 ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Eco-solvent printer
  • Max. mediabreedte 162,5 cm
  • Print only
Meer specificaties
SKU:
80 VF 26 40
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Roland TrueVIS VF2-640 is te bestellen in veelvoud van 1
Met de nieuwe Roland TrueVIS VF2-640 grootformaat printer kiest u voor de uitzonderlijke combinatie van super levendige TR2-inkten inclusief het nieuwe Groen én Oranje, en de True Rich Colour 2 preset die de prestaties van de inkten en uw printer vergroot. Zo geniet u van een ongeëvenaard kleurengamma en produceert u kleuren die tegelijkertijd levendig en natuurlijk ogen.

Nieuwe TrueVIS TR2-inkt voor levendige kleuren
Vergroot uw kleurengamma met nieuwe TR2-inkten in CMYK, Licht Cyaan, Licht Magenta, Licht Zwart en Wit, alsook Oranje én Groen. Om het effect van deze nieuwe kleureninkten te maximaliseren, heef Roland een nieuwe Multi-Process Colour Function ontwikkeld om het gebruik van Oranje en Groen als proceskleuren mogelijk te maken, voor een rijkere visuele expressie. Bovendien is de VF2-640 mét TR2-inkten GREENGUARD Gold gecertificeerd voor veilige grafische toepassingen binnenshuis.

True Rich Color 2
Om optimaal te profiteren van de superieure kleurweergave van de VF2 en het brede kleurengamma van de nieuwe TR2-inkt, is er een nieuwe kleurmanagement preset ontwikkeld: True Rich Color. Nu kunnen levendige kleuren worden gecombineerd met neutrale grijstinten, vloeiende kleur verlopen en natuurlijke huidtinten om verbluffende prints te creëren.

FlexFire-printkoppen
Vier Roland DG FlexFire-printkoppen maximaliseren de printprestaties, zodat u zelfs bij de hoogste snelheden neutrale grijstinten, levendige kleuren , en correcte huidtinten kunt produceren.

Bedien uw printer via uw smartphone of tablet
Om de gebruikerservaring te verbeteren en het printen te stroomlijnen, hebben we het ontwerp van de VF2-640, de jobsequenties, de softwarefuncties, het bedieningspaneel en de onderhoudsprocedures verbeterd. Naast het geïntegreerde bedieningspaneel stelt het Roland DG Mobile Panel 2 u in staat functies uit te voeren zoals testprinten en reinigen, terwijl u de gebruikershandleiding vanaf uw smartphone of tablet raadpleegt via een Bluetooth-verbinding.

Vernieuwde VersaWorks 6 RIP Software
De TrueVis VF2-serie wordt geleverd met de nieuwste VersaWorks 6 RIP-software, met een intuïtieve interface voor een soepele bediening en taakbeheer, en 64-bits native ondersteuning en dual-core functie voor het verwerken van PDF-, EPS-, PS en PDF 2.0-bestanden met precisie en hoge snelheden.

RolandCare inbegrepen
De TrueVIS VF2-640 , die zelfs in de meest veeleisende printomgevingen jarenlang betrouwbaar werkt, wordt geleverd met een RolandCare-garantie van één jaar*.

Roland DG heeft een uitstekende reputatie als het gaat om hoogwaardige apparaten die jarenlang meegaan en die worden ondersteund door een eersteklas-klantenservice. Deze ondersteuning omvat deskundige technische hulp, video's en gratis updates van de Roland-software gedurende de volledige levensduur van uw machine. De internationale ISO-certificeringen van Roland DG zijn uw verzekering dat u een kwaliteitsproduct en eersteklas-service krijgt.*De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Bekijk onze uitgebreide garantiepagina
Specificaties
Afmetingen 295 x 73 x 131 cm
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 1 mm
Merk Roland
Type Eco-solvent
Eenheid per stuk
Mediadikte 1 mm
Rolbreedte 162.5 cm
Volume cartridges 500 ml
Type Eco-solvent
Volume cartridges 500 ml
Aantal kleuren 4 kleuren, 7 kleuren, 8 kleuren
Kleurenconfiguratie 4 kleuren (CMYK), 7 kleuren (CMYK+Lk+oranje+groen), 8 kleuren (CMYK+Lc+Lm+Lk+oranje), 8 kleuren (CMYK+Lc+Lm+Lk+wit), 8 kleuren (CMYK+Lk+oranje+groen+wit)