Selecteer uw favorietenlijst

Roland Texart XT-640

De Roland Texart XT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit, levendige kleuren en bijzonder stabiele prestaties. De XT-640 kan een echte meerwaarde betekenen voor uw bedrijf, ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Sublimatie printer
  • Max. mediabreedte 162,5 cm
  • Voor Textiel op rol
Meer specificaties
SKU:
80 XT 06 40
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Roland Texart XT-640 is te bestellen in veelvoud van 1
De Roland Texart XT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit, levendige kleuren en bijzonder stabiele prestaties. De XT-640 kan een echte meerwaarde betekenen voor uw bedrijf, dankzij zijn brede waaier aan toepassingen, zoals kledij, signalisatie, interieurdecoratie, modeaccessoires en gepersonaliseerde producten. De printer is beschikbaar in twee configuraties: met 4 kleuren (CMYK) of acht kleuren (CMYKLcLm + Oranje + Violet).

Een perfect evenwicht tussen productiviteit en kwaliteit
Met zijn robuuste bouw en twee printkoppen die "gestaggered" (trapsgewijs) opgesteld zijn, voldoet de Texart XT-640 aan de veeleisende productievereisten en haalt hij printsnelheden tot 63 m²/u. De XT-640 biedt stabiliteit, een buitengewone printkwaliteit en uitstekende supersnelle prestaties. Om elke gradatie en elk detail vast te leggen, vuren de printkoppen druppels in zeven verschillende groottes af in overeenstemming met de eigenschappen van het materiaal en de gewenste printkwaliteit.

Uitstekende kwaliteit met heldere, levendige kleuren
De XT-640 gebruikt de nieuwe Roland Texart-inkt en levert levendige kleuren, diepe zwarttinten met subtiele schakeringen en indrukwekkende details. Het gamma van de Texart-inkt werd uitgebreid met oranje, violet en zelfs flou-inkten.Zo biedt deze een uitzonderlijk breed kleurenspectrum, waarmee u sterke kleuren met een bijzonder hoog contrast print. De nieuwe zwarte inkt biedt de nodige diepte en dekking voor een waarheidsgetrouw, intens en hoogwaardig resultaat. Dankzij de geoptimaliseerde printcontroletechnologie van de XT-640 print u bovendien keer op keer prachtige scherpe beelden.

Inktsystemen garanderen continu printen
Het nieuwe inktsysteem van Roland werkt met luchtdicht verzegelde inktzakken van één liter. In vierkleurenmodus wordt er twee liter per kleur geladen, waarbij het systeem automatisch overschakelt op een nieuwe inktzak van zodra de eerste leeg is. Zo kunt u ononderbroken printen. Om de productie nog sneller te laten verlopen, kunt u lege zakken vervangen zonder dat u de printer hoeft stil te leggen.

Inclusief de krachtige ErgoSoft Roland Edition RIP
ErgoSoft Roland Edition werd speciaal ontwikkeld voor Roland DG door ErgoSoft, de grootste leverancier van RIP's in de textielprintsector. Deze RIP levert een uitstekende productiviteit en beeldkwaliteit, waardoor een krachtige RIP-verwerking en printen aan een hoge densiteit met een minimaal inktgebruik mogelijk is. De printproductie wordt geoptimaliseerd met handige functies zoals Step & Repeat, Color Replace en Scale and Shrinkage Correction.
Specificaties
Assortiment Sublimatie printers
Mediadikte 1 mm
Merk Roland
Type Sublimatie
Eenheid per stuk
Mediadikte 1 mm
Rolbreedte 162.5 cm
Volume cartridges 1 l
Type Sublimatie
Volume cartridges 1 l
Aantal kleuren 7 kleuren, 8 kleuren
Extra kleuren Fluo kleuren
Kleurenconfiguratie 4 kleuren (CMYK), 8 kleuren (CMYK+Lc+Lm+oranje+violet)
Snelheid 30 m²/u