Selecteer uw favorietenlijst

Roland STIKA Desktop Plotter

Met de STIKA-snijplotters snijdt u letters en designs uit kleurrijke materialen. STIKA is beschikbaar in 3 formaten: kies tussen Roland SV-8, SV-12 of SV15. Ze hebben een maximum snijbreedte resp. ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Desktop snijplotter
  • Sleepmes
  • Max. 340 mm snijbreedte
Meer specificaties
SKU:
STIKA
Log in om de prijzen te bekijken
Installatie door onze specialisten
Remote installatie
Zelf installeren
Afhalen
Verzenden
Dit product wordt verkocht per stuk.
Roland STIKA Desktop Plotter is te bestellen in veelvoud van 1
Met de STIKA-snijplotters snijdt u letters en designs uit kleurrijke materialen. STIKA is beschikbaar in 3 formaten: kies tussen Roland SV-8, SV-12 of SV15. Ze hebben een maximum snijbreedte resp. 160, 250 en 340 mm. Maak eenvoudig en snij stickers, gevaartekens, textieltransfers en richtingaanwijzers. De desktop snijplotter is de ideale oplossing voor kleinere bedrijven, scholen en hobbyisten zoals modelbouwclubs. Dankzij zijn goede prijs/kwaliteitverhouding is het op maat snijden van folies nog nooit zo betaalbaar geweest.

Eenvoudig en leuk om te gebruiken
Professionele afbeeldingen maken is een fluitje van een cent met de STIKA. Ontwerp gewoon uw afbeeldingen met de meegeleverde Roland CutStudio-software, verwijder het overtollige vinyl, en pas ze toe. Zo eenvoudig is het. U kunt zelfs afgedrukte afbeeldingen contoursnijden met uw desktopprinter en de STIKA-driver. Met een handige USB-poort, net zoals bij gewone desktopprinters, biedt de STIKA plug-and-play mogelijkheden voor zowel Mac als pc-systemen. USB meegeleverd.

Inclusief CutStudio opmaaksoftware
Elke STIKA wordt geleverd met Roland CutStudio. Met deze krachtige ontwerpsoftware kunt u afbeeldingen reduceren, herpositioneren, roteren, tilen en spiegelen. Het vergroot afbeeldingen die er even scherp uitzien als in de originele grootte en het snijdt TrueType-lettertypes zonder ze vooraf naar vectorformaat om te zetten. CutStudio ondersteunt BMP, JPG, STX, AI en EPS bestandformaten. Plugins voor Adobe Illustrator (Mac en PC) en Corel Draw (PC) worden ook meegeleverd.
Specificaties
Assortiment Desktop snijplotters
Merk Roland
Eenheid per stuk
Materialen Flexible media