Selecteer uw favorietenlijst

PersBiz E-commerce

PersBiz is een e-commerce platform gecreëerd door Roland DG voor creatievelingen in print & sign. Met dit platform kunt u online een breed scala aan geprinte producten verkopen, ze door uw klanten ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • E-commerce platform
  • Start vandaag met uw eigen web-to-print webshop
  • Al vanaf 250 euro/maand !
Meer specificaties
SKU:
80 PERSBIZ ECOM
Log in om de prijzen te bekijken
×
Dit product wordt verkocht per stuk.
PersBiz E-commerce is te bestellen in veelvoud van 1
PersBiz is een e-commerce platform gecreëerd door Roland DG voor creatievelingen in print & sign. Met dit platform kunt u online een breed scala aan geprinte producten verkopen, ze door uw klanten laten aanpassen, personaliseren en bestellen. PersBiz is eenvoudig te gebruiken en laat zich perfect in uw bestaande workflow integreren. Het biedt u de mogelijkheid om uw assortiment te verbreden, uw workflows en klantrelaties te verbeteren, en uw winstmarges voelbaar te verhogen!

Verkoop online en laat uw bedrijf groeien
Uw klanten kunnen producten personaliseren en previewen in een gestroomlijnde interface die voorzien is van uw eigen huisstijl en hun artikelen meteen en veilig online betalen. Met de Production Center-module beheert u orders van klanten, verwerkt u het bestand van de klant en kunt u binnen enkele ogenblikken na ontvangst van de opdracht printen. Het aangeleverde PDF bestand kan met eender welk uitvoerapparaat geprint worden, ongeacht het merk of type. U hebt geen technische expertise nodig en onze experten ondersteunen u in elke fase van het proces, van de implementatie tot de uitrol.

Een veelvoud aan uitvoeropties
Als signmaker en print service provider bepaalt u zelf wat u wilt verkopen uit een verscheidenheid aan standaardartikelen zoals signage, banners, backlits, stickers, posters, outdoor graphics, t-shirts, mokken, onderzetters en nog veel meer. U kunt nieuwe artikelen toevoegen om uw aanbod uit te breiden of artikelen verbergen die niet bij uw bedrijf passen, wat resulteert in een catalogus van kant-en-klare producten die zijn afgestemd op uw mogelijkheden en klanten. U kunt ook speciale promoties aanbieden op bepaalde artikelen voor seizoensgebonden evenementen, verkoop, einde van de voorraad of productlanceringen.

Soepel bestel- en leveringsproces
PersBiz biedt een overtuigende gebruikerservaring en een soepel aankoopproces voor uw klanten en prospecten, ongeacht waar ze zich bevinden. Vanuit het comfort van hun kantoor of zelfs thuis kiezen kopers uit een unieke selectie van artikelen om te personaliseren, voegen ze naar wens afbeeldingen of teksten toe, duiden ze de gewenste hoeveelheid aan en plaatsen ze hun bestelling. In een paar klikken wordt de bezoeker van de selectie naar de aankoop begeleid. U ontvangt meteen een printklaar bestand, plant dit in uw workflow en levert de geprinte artikelen aan.

PersBiz eCommerce
PersBiz eCommerce is een compleet web-to-print e-commerce platform waarmee u eenvoudig online verkoopt. Het is volledig aanpasbaar en bevat meer dan 1.000 kant-en-klare ontwerpen. U beschikt over een gebruiksvriendelijke design editor en online betaalmodule, naadloos geïntegreerd op één platform om de gebruikerservaring te optimaliseren en uw workflows te stroomlijnen. U ontvangt de orders via de Production Center Module, waarna u meteen kunt printen en leveren.

Meer weten over PersBiz? Laat u begeleiden door onze
Specificaties
Assortiment E-commerce
Geschikt voor Windows
Merk Roland
Toepassing E-commerce
Eenheid per stuk