Selecteer uw favorietenlijst

HP Latex 3600

De HP Latex 3600 is ontworpen om aan de meest veeleisende vragen in de markt van groot formaat printen te voldoen. Zijn indrukwekkende snelheid van 77 tot 180 m²/hr, in combinatie met een ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Latex printer
  • Max. mediabreedte 320 cm
  • 10 liter cartridge
Meer specificaties
SKU:
1HA07A
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
HP Latex 3600 is te bestellen in veelvoud van 1
De HP Latex 3600 is ontworpen om aan de meest veeleisende vragen in de markt van groot formaat printen te voldoen. Zijn indrukwekkende snelheid van 77 tot 180 m²/hr, in combinatie met een resolutie van 1200 x 1200 dpi, maken deze printer uitermate geschikt voor de meest extreme toepassingen.

Profiteer van industriële productiviteit en efficiënte workflows.
Het printproces waarbij het resultaat onmiddelijk kan gebruikt worden voor verdere afwerking, zoals lamineren of converteren, betekent een ernstige inkorting van het productieproces met snellere levertijden als direct gevolg. Door de mogelijkheid de printer te laden met zware rollen tot 300 kg en een voorraad van 10 liter inkt verwerkt de printer meer opdrachten waarbij geen toezicht nodig is. Daarbij is de HP Latex 3600 standaard voorzien van een Dual Roll systeem. De lage productiekost, te wijten aan een intelligent energiebeheer, evenals de lagere inktkosten, maakt deze printer bovendien erg zuinig in gebruik.

Derde generatie Latex inkten
De HP Latex 3600 maakt gebruik van de derde generatie HP Latex inkt in combinatie met de Latex optimizer. Hierdoor worden de inktdruppels zeer nauwkeurig gepositioneerd wat zorgt voor een indrukwekkende kwaliteit-snelheid verhouding. Doordat er tevens een anti-kras middel aan de inkt is toegevoegd zijn ongelamineerde banners en stickers nog beter bestand tegen krassen. De nieuw ontwikkelde curing units zorgen voor een zeer korte opwarmtijd.

Monitor op afstand met de HP Latex Mobile-App
De Latex Mobile-App stelt je in staat om al uw HP Latex printers van op afstand in de gaten te houden aan de hand van informatie over printopdrachten, de status van jobs en eventuele waarschuwingen. Zo zal je dus ook van bv. thuis uit jouw printopdrachten van start tot einde op de voet kunnen volgen.
Specificaties
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 2 mm
Merk HP
Toepassing Duurzaam printen
Type Latex
Eenheid per stuk
Mediadikte 2 mm
Rolbreedte 320 cm
Volume cartridges 10 l
Type Latex
Volume cartridges 10 l
Aantal kleuren 6 kleuren
Kleurenconfiguratie 6 kleuren (CMYK+Lc+Lm)+optimizer
Snelheid 77 m²/u