Selecteer uw favorietenlijst

HP Latex 335

De HP Latex 335 is de ultieme oplossing om milieuvriendelijke prints te maken voor zowel binnen als buiten toepassingen op een zeer groot aantal materialen. Niet alleen zelfklevende media, maar ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Latex printer
  • Max. mediabreedte 162,5 cm
  • 775ml cartridge
Meer specificaties
SKU:
V7L47A#B19
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
HP Latex 335 is te bestellen in veelvoud van 1
De HP Latex 335 is de ultieme oplossing om milieuvriendelijke prints te maken voor zowel binnen als buiten toepassingen op een zeer groot aantal materialen. Niet alleen zelfklevende media, maar ook backlit, papier, behang, textiel en vele andere materialen kunnen met een zeer hoge kwaliteit worden vervaardigd.

Wat is nieuw?
De HP Latex 335 is de opvolger van de HP Latex 330. De specificaties van de HP Latex 335 zijn vrijwel niet veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Dezelfde snelheden, dezelfde inktkoppen, hetzelfde mediasysteem, automatisch snijden, etc. Waar de verandering zit bij de HP Latex 335 is dat deze printer nu ook beschikt over een OMAS. De OMAS (Optical Media Advance Sensor) zorgt ervoor dat de media-voorbeweging steeds accuraat verloopt. Streepvorming of andere printproblemen worden hierdoor vermeden. Concreet: uw heeft nu nóg meer zekerheid dat uw prints steeds perfect worden geprint.

Vang krappe deadlines op
Doordat de prints direct droog zijn, kunnen ze gelijk worden verwerkt, gelamineerd, etc. De printer werkt geurloos en stoot geen schadelijke oplosmiddelen uit. Omdat de printkoppen door de gebruiker kunnen worden vervangen staat deze printer garant voor een continue kwaliteit zonder stilstand.

Derde generatie Latex inkten
De HP Latex 335 maakt gebruik van de derde generatie HP Latex inkt in combinatie met de Latex optimizer. Hierdoor worden de inktdruppels zeer nauwkeurig gepositioneerd wat zorgt voor een indrukwekkende kwaliteit-snelheid verhouding. Doordat er tevens een anti-kras middel aan de inkt is toegevoegd zijn ongelamineerde banners en stickers nog beter bestand tegen krassen. De nieuw ontwikkelde curing units zorgen voor een zeer korte opwarmtijd

Monitor op afstand met de HP Latex Mobile-App
De Latex Mobile-App stelt je in staat om al uw HP Latex printers van op afstand in de gaten te houden aan de hand van informatie over printopdrachten, de status van jobs en eventuele waarschuwingen. Zo zal je dus ook van bv. thuis uit jouw printopdrachten van start tot einde op de voet kunnen volgen.
Specificaties
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 1 mm
Merk HP
Toepassing Duurzaam printen
Type Latex
Eenheid per stuk
Mediadikte 1 mm
Rolbreedte 162.5 cm
Volume cartridges 775 ml
Type Latex
Volume cartridges 775 ml
Aantal kleuren 6 kleuren
Kleurenconfiguratie 6 kleuren (CMYK+Lc+Lm)+optimizer
Snelheid 13 m²/u