Beste klant, gelieve er rekening mee te houden dat wij gesloten zijn op 15/08/2022.

HP Latex 315

De HP Latex 315 is de ultieme oplossing om milieuvriendelijke prints te maken voor zowel binnen als buiten toepassingen op een zeer groot aantal materialen. Niet alleen zelfklevende media, maar ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Latex printer
  • Max. mediabreedte 137 cm
  • 775ml cartridge
Meer specificaties
SKU:
V7L46A#B19
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
HP Latex 315 is te bestellen in veelvoud van 1
De HP Latex 315 is de ultieme oplossing om milieuvriendelijke prints te maken voor zowel binnen als buiten toepassingen op een zeer groot aantal materialen. Niet alleen zelfklevende media, maar ook backlit, papier, behang, textiel en vele andere materialen kunnen met een zeer hoge kwaliteit worden vervaardigd.

Wat is nieuw?
De HP Latex 315 is de opvolger van de HP Latex 310. Qua snelheid, inktkoppen en media systeem (met spindel) is er niets veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Waar de verandering zit bij de HP Latex 315 is dat ook deze printer nu beschikt over een X cutter, zodat je automatisch uw media kan afsnijden. Daarnaast is er ook een OMAS aanwezig. De OMAS (Optical Media Advance Sensor) zorgt ervoor dat de media-voorbeweging steeds accuraat verloopt. Streepvorming of andere printproblemen worden hierdoor vermeden. Concreet: uw heeft nu nóg meer zekerheid dat uw prints steeds perfect worden geprint. Verder is er ook gesleuteld aan de software wat een grote verbetering brengt bij het continue printen.

Vang krappe deadlines op
Doordat de prints direct droog zijn, kunnen ze gelijk worden verwerkt, gelamineerd, etc. De printer werkt geurloos en stoot geen schadelijke oplosmiddelen uit. Omdat de printkoppen door de gebruiker kunnen worden vervangen staat deze printer garant voor een continue kwaliteit zonder stilstand.

Derde generatie Latex inkten
De HP Latex 315 maakt gebruik van de derde generatie HP Latex inkt in combinatie met de Latex optimizer. Hierdoor worden de inktdruppels zeer nauwkeurig gepositioneerd wat zorgt voor een indrukwekkende kwaliteit-snelheid verhouding. Doordat er tevens een anti-kras middel aan de inkt is toegevoegd zijn ongelamineerde banners en stickers nog beter bestand tegen krassen. De nieuw ontwikkelde curing units zorgen voor een zeer korte opwarmtijd.

Monitor op afstand met de HP Latex Mobile-App
De Latex Mobile-App stelt je in staat om al uw HP Latex printers van op afstand in de gaten te houden aan de hand van informatie over printopdrachten, de status van jobs en eventuele waarschuwingen. Zo zal je dus ook van bv. thuis uit jouw printopdrachten van start tot einde op de voet kunnen volgen.
Specificaties
Assortiment Roll-to-roll printers
Mediadikte 1 mm
Merk HP
Toepassing Duurzaam printen
Type Latex
Eenheid per stuk
Mediadikte 1 mm
Rolbreedte 137 cm
Volume cartridges 775 ml
Type Latex
Volume cartridges 775 ml
Aantal kleuren 6 kleuren
Kleurenconfiguratie 6 kleuren (CMYK+Lc+Lm)+optimizer
Snelheid 12 m²/u