Selecteer uw favorietenlijst

Hanging Guard Easy Frame

Hanging guard Easy Frame is een hangend optisch helder kant en klaar hoestscherm voor eenvoudige plafondmontage. De boven en onderzijde zijn reeds voorzien van een zwarte kunststofstrip en de ... Lees meer
Beknopte specificaties
  • Kant en klaar hoestscherm
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Frame
Meer specificaties
SKU:
36 53 00 EF
Log in om de prijzen te bekijken
Dit product wordt verkocht per stuk.
Hanging Guard Easy Frame is te bestellen in veelvoud van 1
Hanging guard Easy Frame is een hangend optisch helder kant en klaar hoestscherm voor eenvoudige plafondmontage. De boven en onderzijde zijn reeds voorzien van een zwarte kunststofstrip en de zijkanten zijn naar eigen wens te plaatsen . De kunststofstrips voor de zijkanten zijn voorzien van een zelfklevende tape en passen precies in de reeds gemonteerde strips vanwege de zwaluwstaartverbindingen.

Een ideale en simpele oplossing voor kantoor, balie, kassa, receptie of toonbank om zo een veilige afscheiding te creëren tussen medewerkers en klanten/bezoekers als bescherming tegen het Corona virus. Hoogwaardig antistatisch en optisch helder polyester van 175 micron dik met de hoogste transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

De Hanging guard Easy Frame wordt compleet met alle bevestigingsmiddelen geleverd en heeft een afmeting van 120 cm x 120 cm.
Specificaties
Assortiment Ophangsystemen
Merk X8
Toepassing Hoestschermen
Type incl. ophangsysteem
Eenheid per stuk
Grootte 120 x 120 cm
Type incl. ophangsysteem